Turkcell Hataları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mashina

mashina

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Hataları
Şimdi Arkadaşlar Benim Facebook Paketim Var Facebooka Ondan Giriyom Ama Yenide Benim TL mden Yiyor Neden Acaba?
Bide Sözde Ücretsiz Olan Müşteri Hizmetlerini Arayınca TL Gidiyor Nasıl Düzeltecez Bunu ? :(

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

--karakefen--

Üye
musteri hizmetleri zaten parayla birde faceye opera gibi tarayicilardan girme normal tarayicidan m.facebook.com gir olur.

tekgöz38

tekgöz38

Üye
erişim noktan turkcell wap olsun.o zaman gitmiyo diye biliyorum.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Şimdi Arkadaşlar Benim Facebook Paketim Var Facebooka Ondan Giriyom Ama Yenide Benim TL mden Yiyor Neden Acaba?
Bide Sözde Ücretsiz Olan Müşteri Hizmetlerini Arayınca TL Gidiyor Nasıl Düzeltecez Bunu ? :(

Telefonun kendi tarayıcısından gir birde arka planda internet kullanan program vs. var ise oradan da tl gider.

mashina

mashina

Üye
    Konu Sahibi
Zaten normal web browserdan giriyorum 10 tl yüklüyorum 3 tlsi pakete gidiyo gerisini turkcell yiyor. Turkcelle dava açmayı düşünüyorum :D belki kazanırımda güzel bir tazminat alırım . Ayrıca Turkcelle ders olur.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Öncelikle;

Cihazınızın kendi tarayıcısını kullanınız,
Turkcell Wap ile bağlanın,
Harita ve konum bulma cihazınızda veriye gerek duyduğundan cihazınız ara ara konum bulmak için internet erişimini sağlıyor ki bu da doğal olarak TL'nize yansıyor,
Harita ve konum ayarlarını şebeke devre dışı bırakınız,
halen TL gidiyor ise, 532'yi arayınız (TL'niz 0 veya -8 iken) müşteri temsilcisine bağlanıp durumu izah ediniz onlar cihazınızın işlemlerini inceleyip size durumun neden kaynaklandığını açıklarlar, haksız yere TL alınmış ve bu tespit edilmiş ise TL'leriniz iade edilecektir, başıma geldi biliyorum :sirit:

+ Turkcell'e dava açmak mantıklı değil kazanma ihtimaliniz nedir?
Kaybederseniz altından kalkabilir misiniz? Bunları da göz önünde bulundurunuz :tebessüm: iyi forumlar :)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye

katdes eskiden bende facebook paketi almistim 100 tl yazdi simdi aveadayim kafam raaat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt