Luck Star
Üye
Turkcell hat taşıma hakkında yardım
Arkadaşlar dün avea'ya hattımı taşımak başvurdum , bana hattın sahibi siz misiniz diye sorduklarinda bilinçsizce evet dedim , kimlik fotokopimi alip formu doldurdu işlemleri felan yapti yeni hattimi verdi yani herhangi bir sorun çikmadi ancak daha sonra eve gittiğimde aklima gelen birşey oldu ben bu hattimi yillar once babamla almiştim o zaman gençturkcell yapmak için illa genç birisi olmasi gerekiyodu yani oyle mesaj atip gencturkcell diye abonel olunmuyodu her neyse ,, işte benim aklima gelen o zamanlarda hatti babam almisti ancak gencturkcell olsun diye benim de ismimi kullanmislardi . Şimdi ne olacak merak ediyorum babama sordum o da kendi üzerine olduğunu söyledi .
Şimdi merak ettiklerim gidişat ne olacak , yani sorun olmadan geçicek mi yoksa telefonla arayip birşey felan isterler mi ne biliyim sorun çikmasin sonra ben bilmiyordum çunku farkinda olmasan yalan soylemis oldum ,,, yardim lutfen
Şimdi merak ettiklerim gidişat ne olacak , yani sorun olmadan geçicek mi yoksa telefonla arayip birşey felan isterler mi ne biliyim sorun çikmasin sonra ben bilmiyordum çunku farkinda olmasan yalan soylemis oldum ,,, yardim lutfen