Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell Hakkında..!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez
Admin
Konu Sahibi
Turkcell Hakkında..!
Arkadaşlar biz bi kontürcüyüz, turkcell kontür cıkısını kapattı kontör yok piyasada.. zam bekleniyor
technonur
Üye
alıştıq artık istediği kadar yapsın
nightdragon35
Üye
yapmadıgı zaman şaşırıyoruz zaten.yapsın ellemeyin.
Yasminozz
Üye
zaten dünyanın parası...resmen soyuyolar insanı yaa...
Altun.
Üye
elimiz mahkum ondan böleler. zaten turkcell yapınca diğer operatörler de yapıyor...
by_bilinmez
Üye
turkcell şaşırma sabrımızı taşırma biz fabrikatörmüyüz ne zannettin bizi yha zam üstüne zam
DJ GENTLEMAN
Üye
şu an 16.5 17 civarı kontör zam geldi
POWER
Üye
Vergileri azaltsalar 7-8 ytleye bile alabilecekken ne haldeyiz.Durmak yok bindirmeye devam!
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Daha resmi olarak zam gelmedi. Dışarı da gece kontör alacaktım saat 1 civarı, 2 yere sordum. Birisi 19 diğeri 20 YTL fiyat verdi. Neden böyle dedim. Bulabiliyorsan 16'dan sen al bize sat dedi
Puleri
Üye
Yapsınlar zaten içimiz dışımız zam oldu. Turkcell yine arada güzel kampanyalar çıkarıyor diğer operatörler kullanmak bile kullanılmaz hele telsim satıldılktan sonra hiç bir şey yaptığı yok vodafone hattımi bile iptal ettirdim
Altun.
Üye
turkcell kampğanya yapıyor ama bi yandan da çıkarıyor ama
daha zam gelmedi arkadaşlar adanada her yerde sabit hiç değişmedi 16.5 ytl hala öyle ama zamın geleği yakındır dikkat ediyorum turkcell her 5 ayda bir 1 ila 1.5 ytl arasında zam yapıyor