arkadaşlar attıgım maılı yayınlıyorum
adımıza 1.1 tl devlete ödenen telsız kullanım ucretı hattıma yansıtılacagı yönunde tarafınızdan sms aldım
Bu güne kadar ödenen toplam tutarın dökümünü ögrenmek istiyorum
Diğer operatörlerde de hattımız bulunmakta devlet için böyle bir ücret talep etmemekteler bugune kadar benım ve tum hazır kartlıların adına ödenen böyle bir tutar var mıydı yeni mi alınmaya başladı yoksa bizim adımıza ödemeyı sız mı yapıyordunuz ayrıca genc tarıfelı olarak yukledıgımız tutarlar bellıdır örnegın genc nar satın almak ıstedıgımde 1.1 tl lık açığım varken nar paketımı nasıl tanımlayacagım bu vergileri ön ödemelı hat kullandıgımız ıcın peşin olarak ödüyorduk artık kendımız mı karsılayacagız gereklı sorularımın cevaplanıp tarafıma maıl ıle en kısa surede donulmesını rica ediyorum
SAYGILARIMLA
----------Eklendi @ 00:40:07 ---------- Yazıldı @ 00:37:34 ----------
Ve bu da aldığım cavap maılı
Bu ücret Telsiz Kullanım ücreti olarak devlete ödenmektedir. Telsiz Kullanım ücreti daha önce tüm ön ödemeli müşterilerimiz adına Turkcell tarafından devlete ödenmekteydi. 20 Haziran itibariyle tüm ön ödemeli hatlara tıpkı faturalı hatlarda olduğu gibi bu ücret yansıtılmaya başlanmıştır.
Bununla birlikte siz değerli müşterilerimize daha avantajlı kampanyalar da sunmaya devam ediyoruz.
Daha önce Avans TL servisini -6 TL’ ye kadar kullanırken 20 Haziran itibariyle -8 TL’ ye kadar kullanabileceksiniz. Bu sayede daha fazla görüşme yapabileceksiniz.
Her 20 TL ve üzeri yüklemenize Turkcell’lilerle 30 gün boyunca konuşabileceğiniz 60 dakika kazanabileceğiniz kampanyamız bulunuyor. Kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp 2222’ ye SMS göndermeniz ve sonrasında 20 TL ve üzeri yüklemeniz yeterlidir.
Hattınızdan ücretin çekilmesini istemiyorsanız Standart Tarife’ ye geçiş yapabilirsiniz. Standart Tarife’ de Aylık Nar dışındaki Nar kampanyaları, 60 dk. Hediye Kampanyası, Kazandıkça Kazan Kampanyası, Aran Kazan, Hemen Yükle Kazan gibi bir çok avantajlı kampanyadan yararlanılamaz. Standart Tarife’ de her yöne aramanın dakikası 41,5 kuruş, 1 SMS 41,5 kuruş, 1 MMS ise 80 kuruştur. Standart Tarife’ ye geçmek için STANDART yazıp 2222’ ye SMS göndermeniz yeterlidir.
Saygılarımızla,
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.