Türkcell faturalı bizbize aylık sabit ücret zamlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliihsan_78

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell faturalı bizbize aylık sabit ücret zamlandı
Arkadaşlar evet bizbize tarifesi aylık sabit ücret.3,90 tl idi ama artık 9,99 tl oldu bu mayıstan itibaren geçerli anlıyacagınız türkcell hiç konusmasan bile faturalı hatlara aylık direk 10 tl kesiyor faturayı ne yapacagız bilmiyorum. Türkcell milleti iyice soymaya basladı.

blueboytr

Üye
sabit ücret arttı ancak artık şebeke içi 5 dakikası 40 kuruşa konuşuluyor.

kaç dakika konuştuğunuzu bilmiyorum. cayma bedelliniz yoksa ve aylık 25 tl den az ödüyorsanız tarife saniyeye geçin. aylık ücreti 3.90 tl ve her yöne dakikası 40 kuruş. üstelik saniye bazlı ücretlendiriliyor.

yada en düşük ücretli paket olan alo 60 a geçin aylık ücret 25 tl. turkcell ve sabit hatlarla 120 dakika, diğer operatörlerle 60 dakika.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
kullanma kardesim vodfn avea ya gec bilmicek birsey yok tasi numarani

eQooo

eQooo

Üye
.kampanya yapıp başka yerden alırlar zihniyetleri bozuk...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
halen daha nasıl trkcll kullanıyor bizim millet düşündürücü doğrusu :hmmm

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ya gercekten eskiden hesapliyordum aveadan turceli aramak turkcelden turkceli aramak la ayniydi simdi yine iyi bu hale getiren bu millet kullanmayin bakin ne yapar turkcel

Engin_ER

Engin_ER

Üye
kaynak görelim lütfen !!!

izmirligenc

izmirligenc

Üye
kaynak görelim lütfen !!!

buyur kardesim

10 Nisan itibariyle; Aylık sabit ücret 9,9 TL olacak, bu tutar Mayıs ayında kesilecek ilk faturanıza yansıyacaktır ve konuşmalar 30 saniyede bir ücretlendirilecektir.

DSGNRY

DSGNRY

Üye
sabit ücret arttı diyen arkadaşlara artık 5 dakikası 40 kuruş olduğunu hatırlatırım, ayrıca turkcell hiç değilse açık açık yazıyor :oke:

vodafone saniye bazlı tarifede sitesine girin bakın aylık ücret 0 tl diyor ancak;

en az 14.54 tl konuşmam gerekiyormuş minimum 14,54 tl fatura gelirmiş adı sabit ücret değil de hizmet bedeliymiş :bann:

Engin_ER

Engin_ER

Üye
buyur kardesim

10 Nisan itibariyle; Aylık sabit ücret 9,9 TL olacak, bu tutar Mayıs ayında kesilecek ilk faturanıza yansıyacaktır ve konuşmalar 30 saniyede bir ücretlendirilecektir.

teşekkürler, :oke:

turkcellde OİM. den guncel fatura bilgisine bakmak ücretlimi acaba.

17 nisanda aveadan turkcell bizbize kamu heryöne150 tarifesine geçtim ve akşam guncel fatura bilgisine tıkladım birde ne göreyim 18,63 tl diyor. şaşırdım kaldım daha ayın sonuna epey var, şimdiden böyle fatura olursa yandık yaw,
giden konuşma süremin toplamı.: 8 dakika 25 saniye

DSGNRY

DSGNRY

Üye
teşekkürler, :oke:

turkcellde OİM. den guncel fatura bilgisine bakmak ücretlimi acaba.

17 nisanda aveadan turkcell bizbize kamu heryöne150 tarifesine geçtim ve akşam guncel fatura bilgisine tıkladım birde ne göreyim 18,63 tl diyor. şaşırdım kaldım daha ayın sonuna epey var, şimdiden böyle fatura olursa yandık yaw,
giden konuşma süremin toplamı.: 8 dakika 25 saniye

Online İşlem Merkezi'nden günde 10 kez ücretsiz olarak güncel tutarınıza bakabilirsiniz, güncel tutara yapılacak olan indirimler dahil değildir (taksitlendirilen vergiler vs gibi) tümünü yansıtır, sabit ücret dahildir. :oke:

slahs

Üye
Neresinden bakarsanız bakın kazık arkadaşlar..

mustaf2231

Üye
bu ne anlamadım muz cumhuriyetinde mi yasıyoruz? adamlar kafasına göre iş yapıyor. tüketici derneklerine basvuracagım

pampilo

Üye
Turkcell kullanmayacağız, herkes kararlı Turkcell'den kurtulmaya ama alternatifi yok. Özellikle Avea başkent Ankara'nın en merkezi yererinde bile Nisan 2010 itibariyle ÇEKMİYOR. Avea ve Vodafone kapsama alanı sorununu gerçek manada çözerlerse Turkcell kapıya kilidi vurmasa bile bu kadar pahalıya hizmet veremez en azından.

Asi_Pardone

Asi_Pardone

Üye
Bizbize Kampanyası Sonra Erdi Arkadaslar ARtık Tarife Saniye Kampanyası Var Onunda Sabit Ücreti 3,90 her yöne dakikası 18,2 kuruştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt