Faturasız Turkcell - EVİM RAHAT Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell - EVİM RAHAT Paketi
Hazır Kart'lılar! TURKCELL EVİM RAHAT Paketi'yle evden ve bir çok özel noktadan her yönü aramak artık çok ekonomik! EVİM RAHAT Paketi'yle ayda 19 TL'ye evden HER YÖNE 100 TL'lik konuşun!

Ödeme TipiPaket YönüPaket İsmiAylık ÜcretİçerikKatılmak için
Hazır KartHer YöneEVİM RAHAT19 TLEvden HerYöne 100 TL'lik konuşmaEVIM RAHAT yaz 2222'ye gönder
[TBODY] [/TBODY]

  • TURKCELL EVİM RAHAT Paketi'nden ön ödemeli Genç Tarife, Genç Plus Tarife ve Tarife Saniye aboneleri haricindeki tüm ön ödemeli bireysel abonelerimiz yararlanabilir.
  • Paket aboneliği için gönderilen başvuru SMS’i ve 8008 IVR’ı aramak ücretsizdir.
  • TURKCELL EVİM Rahat Paketi'ne aboneliğiniz varsa, “ev alanı” olarak belirlediğiniz alandan yurt içi herhangi bir yöne yaptığınız aramada “Avantajlı Arama” anonsu duyarsınız. Bu anonsu duyduğunuzda başka öncelikli paketiniz yoksa TURKCELL EVİM paketindeki dakikalarınızdan düşer. Ev alanınızı 8008'i arayarak kendiniz belirleyebilirsiniz. Ev alanınızı kendiniz belirlemediğiniz durumda, son kullanımlarınıza göre otomatik belirlenir. Eğer evdeyken yaptığınız aramalarda anons duyamıyorsanız, anonsu duyamadığınız alandan ücretsiz olarak 8008'i aramanız yeterlidir. Gerekli yönlendirmeler sesli yanıt sisteminde yapılır. Böylece anons duyamadığınız alan da ev alanınız içine eklenir. Önceden anons duyduğunuz yerden, anonsu duymamaya başladığınız durumlarda, 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.
  • TURKCELL EVİM Rahat Paketi Hazır Kart'lılar için 30 gün boyunca geçerlidir ve iptal edilmediği sürece paket otomatik yenilenir.
  • Paket dahilindeki konuşmaların ücretlendirme periyodu:
    • Hazır Kart aboneleri için 60 sn.dir.
  • Hazır Kart abonelerine özel EVİM RAHAT Paketi'ndeki evden her yöne aramalarda geçerli 100 TL, abonenin tarife fiyatlarıyla ücretlendirilir.
  • Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
01.12.2013 -31.01.2014 tarihleri arasında yeni başvuru ile EVIM Rahat paketini alan bireysel müşterilerimiz hediye kazanıyor. Bu paketi alan müşterilerimiz yılbaşı çekilişinde 2 çekiliş hakkı kazanıyor. Siz de EVIM Rahat paketini alın yılbaşı çekilişi sonucunda 3 adet MD523TU/A Apple Ipad Retina 32 GB Cellular Siyah ve 15 adet 16GB cep telefonundan (hat ve kart hariçtir) ve 100 kadet Senneiser HD 180 Kulaklıktan birini kazanma şansı yakalayın.
 


Üst Alt