turkcell dsl ve fiber internet...YORUM BEKLIYORUM ARKADASLAR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veletifo

Üye
    Konu Sahibi
turkcell dsl ve fiber internet...YORUM BEKLIYORUM ARKADASLAR
ARKADASLAR TURKCELL DSL VE FIBER INTERNET DIYE YENI EV KULLANICILARI ICIN BIR SERVIS KURMUS.BEN TTNET LIMITSIZ 4GB A KADAR 8MB USTU 512KB OLAN 59TL LIK KAMPANYADA BULUNUYORUM.Cok fazla internetten birsey indirmiyorum.2GB bana yeter diye dusunuyorum. Yanliz turkcell e fazla guvenmiyorum adamlar biraz kazikci daha sonra kazigi sivriletip baska bisey cikmasindan da korkuyorum.LUTFEN YORUMLARINIZI BEKLIYORUM :::: BEN NE YAPMALIYIM.....

maxirabit

maxirabit

Üye
20mps ile aynı gün bile 2 gb kota dolar.
Hız ne kadar yüksekse kotanızda okadar çabuk doluyor.

MagLor

Üye
20mps ile aynı gün bile 2 gb kota dolar.
Hız ne kadar yüksekse kotanızda okadar çabuk doluyor.

Eklenti olarak söyleyim. İnsanın kendi iradesi ile ilgili bir durum bu. Mesela bir int sayfası toplam 10mb ise farklı hızla girdiğin zaman yine 10mb yansır. Ama psikolojik olarak insan "vayy beee hemen iniyooo" derse daha fazla download yapar ve çabuk dolar.

veletifo

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti olarak söyleyim. İnsanın kendi iradesi ile ilgili bir durum bu. Mesela bir int sayfası toplam 10mb ise farklı hızla girdiğin zaman yine 10mb yansır. Ama psikolojik olarak insan "vayy beee hemen iniyooo" derse daha fazla download yapar ve çabuk dolar.
ben yine ttnet te kalmalimiyimsizce?

lord1902

Üye
Çok dandik paketler 20 mb hızında 2 gb net telefonda bile yetmez. Pc de nasıl yetsin. Nerde saçma dandik ve kazık bi paket var altında türkcell ımzası var. Adamların tek ilkesi halkın anasını aglatmak. 29 tl ye lımıtsıt 1 mb uydunet var.

MagLor

Üye
ben yine ttnet te kalmalimiyimsizce?

Fİber Internette keyfini katla kampanyaları var. Onlar gayet ideal. Eğerki hız tutkunu iseniz bu kampanlarada bakabilirsiniz.

Vede T20Kampanyası var. Superonline.net üzerinde bu kampanyanın bilgileri yok ilgili bayilerden bunun hakkında bilgi alabilirsiniz. Aylık 6lira farkla hem internet hemde T20sahibi oluyorsunuz.

Avunyali

Üye
bu sadece Home baglanim degil mi?

veletifo

Üye
    Konu Sahibi
yok yine aba altindan sopa gosteriyolar bir kere yararli kampanya gormedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt