Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell den Anlıyosan Veya Fikrin Varsa Gel İçeri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djhknRAP
Üye
Konu Sahibi
Turkcell den Anlıyosan Veya Fikrin Varsa Gel İçeri
Telefonum internete Girmiyor (önce Paket Veriye Abone Olun) Diye bi yazı geliyor.. Ne Yapmam Gerekiyor Telefonumun Markası (Nokia 3120 Classic)...YardımLarınızı Bekliyorum.........!
asigsasi
Üye
Wap yaz 2222 gönder gelen mesajı kaydet daha sonra hattında internet paketi veya kontor olması gerekmektedir opera mini ile girmeni tavsiye ederim
Larock
Üye
hattının internet kullanımını açtır. eğer aktif kullanım süresi dolmuşsa da böle olur
kol@j
Üye
bu türlü sorunlarla çok karşılaştım ... kendim bizatihi yani
telefonu ne zaman ayarlamak istesem gösterilmiş yazılmış SMS şekilleriyle hiç ayarlayamadım desem yeridir..
müşteri hizmetlerinden teknik yardım aldım
tasemen
Üye
bak şimdi öncelikle WAP yazım 2222 ye gönder gelen yarı kaydet sonra ayarlara gel bağlantılara tıkla kydettiğn ayarı tüm varsayılan ayr olarak seç bidaha normale dönecektir.
ilo53
Üye
genelde 3 ay tl yuklemedıysen boyle oluyo wap yaz 2222gondr. ayarları yaptıktan sonra telefonu kapa ac duzelır.