türkcell den alınan htc touch2 ye vodafone takıncakı sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
türkcell den alınan htc touch2 ye vodafone takıncakı sorunlar
cıhazı tcellden aldım bır sure sonra vodafona numaramı tasıdım bununla beraber bırsuru sorun oluyor hafıza kartını gormuyor arada,şebeke arayıp buluyor sabıt yerde durdugum ve bulunca cektıgı halde , cıhazdan ses gelmıyor vs gbı sorunlar vodafona gectıkten 2 gun sonra bu sorunlar cıkmaya basladı bunun cıhazın rom unun tcell den yuklenmesınden kaynaklanabılırmı nasıl duzeltılır servıs halledebılrmı bunu. aksıne bununla bır alakası yokta vırus vs flanmı var cıhazda ?

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

rapman

rapman

Üye
başka bir vodafone hattı takıp dene.eğer gene aynı sorunlar oluyorsa telefoncuya götür, belki düzeltebilirler.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
bütün sorunun vodafone den 3g sını acmamdan sonra oldugunu farkettım ve 3g yı kapattım bakalım sankı işe yarar gibi aynı sorunu yaşıyan arkadaşlara tavsıyem 3g yı kapayın işe yaradı

• Beğen
zwangless

zwangless

Üye
Benimde aynı sorunum fakat benım daha büyük bir problem. Hattım turkcell ama hafıza kartı ara sıra görmüyor. Çıkarıp takınca düzeliyor

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Benimde aynı sorunum fakat benım daha büyük bir problem. Hattım turkcell ama hafıza kartı ara sıra görmüyor. Çıkarıp takınca düzeliyor
hattın tkcellse kvk dan baska cozum gorunmuyor senınkının 3g le alakası gorunmuyor sanırsam..

fadanur

Üye
arkadaşlar kesinlikle romla alakalı,
çare mi??

tekniker arkadaşın romunu indirip kurun.

vodafone 3g nin tadını çıkarın.
tecrübeyle sabittir. 1 aydır rahat rahat kullanıyorum touch2 yi.. turkcell rom danda kurtuldum.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kesinlikle romla alakalı,
çare mi??

tekniker arkadaşın romunu indirip kurun.

vodafone 3g nin tadını çıkarın.
tecrübeyle sabittir. 1 aydır rahat rahat kullanıyorum touch2 yi.. turkcell rom danda kurtuldum.

3g benım ıcın onemlı deıl ama yolladıgın lınk ı ınceledım rom dakı gelıstıtılmeler oldukca ıyı fm radyo olsun acılıs resımı vs
1.si : bu rom nasıl yuklenıyor
2.si bu yenı rom u yuklesem herhangı bır nedenle( begenmeme) silip bır oncekı rom uma gerı donme şansım varmı varsa nasıl
3.sü : yenı rom u yukleyınce telefonmndakı resım sarkı oyun orıgram vs. sılınecekmı ?

• Beğen
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
cevap yokmu?

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt