Turkcell Cep-T Paracard

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Cep-T Paracard
Merbalar

Bunu Cep-T ParaCard'ı kullananlar varsa biraz anlatabilirmi ?
Turkcell linki atmayın kullanandan dinleyince daha iyi anlıyorum..
İYİ FORUMLAR:oke:

KralBaykus

KralBaykus

Üye
Sahiden Bu Konuyu Takip ediyorum.. Bende anlamadm Yardm Please:nono:

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
off bakıyorlar ama cevap vermiyorlar.

greenmile

greenmile

Üye
para yüklüyosun alışverişlerde kullanıyosun bildiğin ön ödemeli bir kart işte

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Bayım çok açıklayıcı anlattınız

greenmile

greenmile

Üye
:)

gidiyosun time kartı alıyorsun ve içine para yükletiyorsun(bu para turkcell tl si değil normal alışverişlerinde kullanabileceğin para) para yükledikçe hediye dakika falan veriyor sana turkcell sonra o kartla gidip harcamalarını yapıyorsun.Bittikçe tekrar yüklüyorsun,yüksek ihtimal her defasında timden yükleme yapmana gerek yoktur.Garanti paramatiklerden kartını ve şifreni girerek yükleme yapabilirsin.Neyini anlamadın anlamadım ama olay bu aşağı yukarı

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi güzel oldu :oke:

xErKaNx

Üye
bu kartıda 5 tl ye satıyor sana. Yani illa paranı alacak turkcell. 5 tl yi almasa ölür.normalde vadesiz banka kartlarıda yapıyor bu işi. Örneğin bir maaş kartı.

catlax66

catlax66

Üye
içine on lira yüklettim ve sms le şifremi aldım 6.85lik bi alışverişi çekemedi.

tulkas

tulkas

Üye
    Konu Sahibi
@catşax66 o karta kendi konturunle tl yükleyebiliyormusun ve alışveriş nerelerde geçerli oluyor ?

Eric_draven

Üye
bu kartı alıyosunuz tim den 5 tl ye.. (türkcell paramı alacak diyen zibidiler diğer kartlar yılda iki defa 50 tl hesap işletim ücreti kesiyorlar) türkcell menünüze bir uzantı ekleniyor... burdan cebe havale başka karta havale kredi yükleme (istediğiniz hatta istediğiniz kadar,) yapabiliyorsunuz... standart bir bonus banka kartından farkı şu : imternetten alış veriş yapabilirsiniz ve günde 25 tl harcama yaptığınızda ertesi gün 24 tl lik bedava konuşma yükleniyor hattınıza (kendi tarifenizden)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt