Türkcell Bizle Dalga mı Geçiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell Bizle Dalga mı Geçiyor
Nokianın N70 modelini kullanıyorum. Bulundugum bölgeden görüntülü konuşma yapabiliyorum ama internet hızım çok düşük hatta eskisinden daha düşük diyebilirim.Haftalık 50 mb internet paketi kullanıyorum. OFLURECEP arkadasimiz 2g internet paketi kullandığın için böyle oluyordur dedi. Türkcell'in sitesinde 3g cepten internet bölümünü okudum ve orada cepten internet için haftalık 50 mb Aylık 100 mb'lik paketler var ve bu paketler benim kullandığım paketlerle aynı haftalık yazıyorsun 2260'a gönderiyorsun paket satın almış oluyorsun. Ama bu paketlerle 3g hızında internete giremiyorsun dosya çekmeye çalışıyorum 5 6 kb ile çekiyo sitelere girmeye çalışıyorum eskisi gibi çok yavaş kalıyo aranızda benim yaşadığım sorunu yaşayan veya bu sorunun nedenini bilen varmı ?

• Beğen
Tepkiler: habbuj

flashabu

Üye
ne gibi yenilikler gelirse gelsin.. burası türkiye..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
3g ye geçicez diye 2g yide kaybetmesekte

ilo53

ilo53

Üye
cok acele yapiyosunuz hemen 3gye gectiniz.zaten o kadarda gusel deglms 3g arkads yanimda konustu ekran donuyo surekli tw programini yukledi gusel cekmio biraz zaman gecsin duzelsin bu sorunlar suan deneme asamasinda sorunlar bittikten sonra gecicem. hemen acele yapip gectiniz.

daffy

daffy

Üye
burası Türkiye Türkiye tabi daha yeni geçtik bakalım durun yav hemen saniyede 5 megabayt insin diyosunuz telefona yeni başlayan herşeyde ufak tefek aksaklık vardır hemen sizde atlayıp almasaydınız ayrıca bende denedım görüntülü görüşmeyi kayseriden çok güzel ya hiç bi sorun yok sadece arada 3G çekmiyo o kadar oda normal yani ayrıca 3G yi alırken telefonun hızıda önemli arkadasım öyle istediğin hızda indiremezsin telefonun kapasitesi neyse o hızla iner öyle ülkeye suç bulmayın turkcell devletin ya hanii KENDİ ülkenizi KÖTÜLEMEYE ne kadar meraklı adam var yaaa

maleguard

maleguard

Üye
n70 umts destekli maximum 368kbps yani saniyede 36kb :oke: daha yüksek hızlı internet istiyorsan hsdpa destekli telefon al aldığın telefona göre 3.6mbps 7.2mbps 21mbps bunlardan birini rahatça kullanırsın:oke:

prince14

prince14

Üye
istanbulda oturuyorum ve bende telefon 3G ye gecmeden önce her yerde cekiyodu ama 3G ye gecdim ve telefon binanın icindeyken cekmiyo bunun sebebi nedir ve sizdede böyle sorun varmı?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar 3g için çok erken biraz bekleyin derim.ayrıca türkiye de 2-3 cihaz dışındakilerde 3g yapmak çok çok zor.veri hızlarına bi bakın derim.

pitbull112233

pitbull112233

Üye
2N'ye ozel internet paketi diye bisey yok.o arkadasin dedigini dikkate alma.baska bir konuya da yazdim.sen adsl'de 4 gb limitli paketi 1 mbit ile kullanirken ttnet hizinizi 2 mbit yaptik dese gidip paketini mi degistirirsin? bi arkadasin dedigi gibi n70 umts hiziyla baglanir.daha yuksek baglanmak isin hsdpa baglantisi destekleyen tel alman lazim

sinem4159

sinem4159

Üye
arkadaşım sen o paketi edge varken satın aldın onu iptal et yeni pakete başla ozman 3g çekicek:islik

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
n70 umts destekli maximum 368kbps yani saniyede 36kb :oke: daha yüksek hızlı internet istiyorsan hsdpa destekli telefon al aldığın telefona göre 3.6mbps 7.2mbps 21mbps bunlardan birini rahatça kullanırsın:oke:

36 kb'ye razıyım 5 6 diyorum 6kb den yukarı çıktığını görmedim :(

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım sen o paketi edge varken satın aldın onu iptal et yeni pakete başla ozman 3g çekicek:islik

paketi 1 ağustosda öğle saatlerinde aldım hatta onaylamıyorlardi aradan 3 4 saat geçti müşteri hizmetlerini arayıp onaylattırdim

--------------- Ekleme ---------------

burası Türkiye Türkiye tabi daha yeni geçtik bakalım durun yav hemen saniyede 5 megabayt insin diyosunuz telefona yeni başlayan herşeyde ufak tefek aksaklık vardır hemen sizde atlayıp almasaydınız ayrıca bende denedım görüntülü görüşmeyi kayseriden çok güzel ya hiç bi sorun yok sadece arada 3G çekmiyo o kadar oda normal yani ayrıca 3G yi alırken telefonun hızıda önemli arkadasım öyle istediğin hızda indiremezsin telefonun kapasitesi neyse o hızla iner öyle ülkeye suç bulmayın turkcell devletin ya hanii KENDİ ülkenizi KÖTÜLEMEYE ne kadar meraklı adam var yaaa

ülkemiz değilde ülkemizdeki bazı sistemler kötü doğal olarak yürümeyen sistemler yanlış yürütülen sistemler ülkemizi küçük hatta gülünç duruma düşülüyo. Şimdi 3g'ye geçtik bide bunu başaramazsak yüzümüze gözümüze bulaştırırsak düşeceğimız gülünç durumu düşünün

nfsking2000

nfsking2000

Üye

saniyede 36 kb değil sen de yazmışsın 368 "kilobyte per second"

bu arada bende de aynı sorun var

pitbull112233

pitbull112233

Üye

yetkili agizdan bir kez daha onaylattirdim arkadaslar. edge'e gore internet paketi 3N'ye gore internet paketi diye bisey yok

sinem4159

sinem4159

Üye
taamam o arkadaşa benden slm söle ozman ne diim

pitbull112233

pitbull112233

Üye
ayrica turkcell mevcuttaki 3 gb internet paketlerini 4 gb yapti. dolayisiyla artik 3 gb internet paketi olanlar bir sonraki fatura kesim tarihlerinden itibaren 4 gb limitle kullanmaya devam edecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt