Turkcell bilgilerini kendime göre güncelledim tarife değişikliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell bilgilerini kendime göre güncelledim tarife değişikliği
Arkadaşlar babamın aldığı Turkcell hattını 2 ayı aşkın süredir ben kullanıyorum. Turkcell'in sitesinden babamın adını soyadını vesaire onların hepsini kendime göre güncelledim. Bir Turkcell İletişim Merkezine gidip, tarife değişikliği yaparken hat kimin üstüne diye soruyorlar bende babam diyorum. Babanla birlikte gel diyorlar. Şimdi aklıma geldi bilgileri güncelledim gidip hattın bilgilerini kendime göre güncelledim desem tarife değişikliğinde sorun çıkar mı ? Yani yaşım 16 bir sorun olur mu tek gitsem ? Teşekkürler

RepresentativE

RepresentativE

Üye
merhaba
kardeş senin online işlemlerden bilgi güncellemen hattın senin adına olduğu anlamına gelmiyor.
zaten 18 yaş altında olduğun için bu hattı devirde alamazsın
sms le başvuru yapabilirsin tarife geçişleri için veya online işlem merkezi.

erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
    Konu Sahibi
merhaba
kardeş senin online işlemlerden bilgi güncellemen hattın senin adına olduğu anlamına gelmiyor.
zaten 18 yaş altında olduğun için bu hattı devirde alamazsın
sms le başvuru yapabilirsin tarife geçişleri için veya online işlem merkezi.

GençTarife için TİM'lere gitmek gerek. Bilgi için teşekkürler, babam cuma günü yurt dışından dönücek, o zaman hallederiz artık. Tekrar teşekkürler.

asigsasi

asigsasi

Üye
Genç tarife için müşteri hizmetlerini arayabilir veya timlere gidebilirsin yaşın 14 u geçtiyse tarife değişikliği yapabilirsin illaki hat sahibi önemli değil hattın kullanıcısı önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt