Turkcell ayda 29 tl ye her yöne 600 dakika

Sponsorlu Bağlantılar

poppet

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell ayda 29 tl ye her yöne 600 dakika
evet beyler 8 yıllık bir avea kullanıcısı olarak numara tasımama inadıma son verdim ve numaramı turkcelle tasıdım,tabii ben ilk aldıgım zamanlarda aycell vardı:d

tasıma ıslemı once basarısız oldu cunku hat babamın uzerıne kayıtlıydı (cunku ben hat alındıgı zaman 13 yasındaydım) ve babamdan şahsına ait bir fatura ve kimlik bilgileri istediler.

ilk önce turkcellden bir mesaj geldi:numara tasıma talebınız mevcut operatörünüz tarafından reddedilmiştir.
sebep eksik kimlik bilgisiydi ,babamı bayi ye yolladım tekrar bilgileri yenıden güncelledi
turkcell de ki eleman 3 gün icerisinde hattın kullanıma acılacagını söyledi aradan 3 gün geçti herhangi bi gelişme yok

ayrıca şoyle bişey var babam da daha once avea numarasını tasımıstı ayda 29 tl ye her yone 600 dakika konusuyor hatta artıyor bile ayda 300 dakıkası yanıyor kullanmadı dıye:D

ancak fatura hep 29 tl gelmıyor bazen 32 tl felan geliyor bu mesajlar ıcın giden ücretmidir

mesela ben dakikalarım bittikten sonra hangi yöne dk sı kac ykr ye konusacagım?
sms ücretlendirmesi ne kadardır? dakikalar saniye saniye mi yoksa dakika dakika mı tükenir?

son olarak sunu ekleyeyım sanırsam turkcell bu kampanyayı belli illerde yapıyor amacı diger operatörere göre bu illerde az olan abone sayısını artırmak olsa gerek:allalla:

• Beğen
Tepkiler: solgun50

pampilo

Üye

Turkcell de söylediğin gibi bir tarife veya uygulama hiç olmadı. Her yöne 300 dk nın bedeli 29 TL.

Ozan

Ozan

Admin

Haydi Gel Tarifesi'ni tercih eden bireysel aboneler,

Mega Paket'i seçerse, aylık KDV ve ÖİV dahil sadece 69 TL sabit ücret karşılığında yurtiçi her yöne 1000 dakika konuşuyor.

Büyük Paket'i seçerse, aylık KDV ve ÖİV dahil sadece 49 TL sabit ücret karşılığında yurtiçi her yöne 600 dakika konuşuyor.

Küçük Paket'i seçerse, aylık KDV ve ÖİV dahil sadece 29 TL sabit ücret karşılığında yurtiçi her yöne 300 dakika konuşuyor.

Hemen Turkcell İletişim Merkezleri'ne veya Turkcell Satış Noktaları'na gelip başvurunuzu yapın, Turkcell kalitesinden en avantajlı fiyatlarla yararlanın.

Görünüşe göre böyle bir genel tarife yok ? Üyeleri yanlıs bilgilendirmeyelim ...

solgun50

solgun50

Üye
özel iller kapsamında 29 tl ye 600 dakika var...

osnakli

osnakli

Üye
evet öncelikli iller kampanyası.29tlye 300dakikanın maxi boyutu.sms ücreti yanılmıyorsam 30kr 600dakika bittikten sonra her yöne 19kr

poppet

Üye
    Konu Sahibi
iyide kimlik bilgilerinide güncelledim tekrar yine acılmadı bu meret.
bu avea yıne sapıttı .Avea bayisindekı elemanlar bunu bılerek yapıyor
musteri kaybetmek ıstemıyorlar kaybedınce ordaki müdürden fırca yiyorlar herhalde tabi bu benım tahminim:D
yarın gidip tepelerine binecem bakalım musteri kandırmak oyle kolaymı
ötele ötele nereye kadar 7 sülalelerine pabucu ters giydiririm ruhları duymaz walla:ehe

Üst Alt