Turkcell (aran kazan ile) hedefi tam 12'den vurdu!!

office boyxD

turkcell kadar çıkarcı ve CİMRİ bi hat yok
ben de şuan turkcelliyim ve numaramı bu hafta içinde taşıyorum

kumsal07

Üye
al birini vur ötekine =) hepsi soyguncu

asigsasi

Üye
Turkcell her yönüyle iyi ve kaliteli bende turkcelliyim tam 8 senedir fakat çok pahallı yani normalin üstünde bir ücret yansıtıyor.

turkcell hicbirzamn heryone wermyor hep kendi tarfına ama cok fazla weriyor kendi konumuna diqer hatlardan qecis yaptr 1.400 kontr weriıoo hemde heryone bide gnc fırsatı we genc tarife war dusun hacı TURKCELLL bir numra

--------------- Ekleme ---------------

turkcell hicbirzamn heryone wermyor hep kendi tarfına ama cok fazla weriyor kendi konumuna diqer hatlardan qecis yaptr 1.400 kontr weriıoo hemde heryone bide gnc fırsatı we genc tarife war dusun hacı TURKCELLL bir numra
hatta 2 hattıda denedim berbat

Valla arkadaşım, senin yazdıklarına katılmıyorum.
Kim farklı operatörden 180 dakika arayacak? İçi boş bir kampanya. Sanki sen de Turkcell'in reklamını yapmışsın. Başka operatörler her 5 dakika aranmaya bedava konuşma veriyor. Ama Turkcell'de 180 dakika aranma şartı var. Neyse ki diğer operatörlerden hattım var. Yoksa çoktan Turkcell numaramı taşımıştım.
Bile bile Turkcell'den kazık yemek sindirilebilecek şey değil.

kol@j

Üye
[QUOTE="The Patriot";1271450]yaknda sende turkcllden vazgeceksn [/QUOTE]

mesele turkcell in daha köü daha iyi olma meselesi değil...
insanlar alışkanlıklarından pek vazgeçmezler...

fatih82

Üye
ben 98 yılından beri turkcell liyim ve 2009 yılında avea ya geçtim sadece 5 gün aveada kalabildim ve tekrar turkcelle geri döndüm iyiki dönmüşüm çünkü türkiyede turkcellden başka kaliteli operatör yok şu son kampanyaları diğerlerinden aşağı kalır yanı yok kendim için konuşayım alo çiftçi her yöne 500 dakika başka hiç bir yerde yokbu tarife ama kampanyaları takip etmek lazım

barmel

Üye
Turkcell çökmez arkadaşlar.. Her sene Super Lig e sponsorluğunu yaptırmış bir kuruluştan bahsediyoruz yapmayın.. Ne demek "Turkcelli kimse kalmıcak fln filan.." Güldürmeyin benii