Turkcell 600 dk indirimli konuşma hakkı aldatmacası

Sponsorlu Bağlantılar

mesutkapusuz

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 600 dk indirimli konuşma hakkı aldatmacası
Bildiğiniz gibi Turkcell her 20 tl yüklemeye bedava 60 dakika veya bedava 100 dk gibilerinden ücretsiz konuşma hakları vermekteydi. 15.09.2011 de yine 20tl lik bir yükleme yaptım. ardından sıradanlaşmış mesajlar geldi. Genç tarifeli, .... diye başlayan. yükleme yaptıktan sonra gelen mesaj aynen şöyle:

" genctarifeli bu ay turkcellici indirimli kac dk hakkın kaldığını *456*5# tuşla, oğren. Aylık 600 dk limitin dolduysa indirimli konuşmak için sonraki ayı bekle. "

Eminim birçok turkcell kullanıcısı bunu bedava konuşma hakkı olarak algıladı ve sevindi. hem de 600 dakika. Ve acı gerçek bakiyeniz bittiğinde ortaya çıkıyor. Neymiş 600 dk, 15dk başına 50 kuruş olarak harcanıyormuş. Yani bizim o 600 dk yı kullanabilmemiz için 20 tl de ekstradan harcamamız gerekiyormuş. İnsanların belli bir alışkanlığı var, turkcell bunun üzerinden kelime oyunu yaparak kâr etmeye çalışıyor. İnsanların bu kadar uyanık olmasını beklemek, eşşek şakası yapmaktır bence.

Milyonlarca abonesi olan bi firmanın böyle bir kurnazlığa girmesi çok talihsiz bir olay.

Etiketler: turkcell 600 dk bedava konuşma, turkcell 600 dk indirimli konuşma, turkcell 600 dk, turkcell *456*5#, turkcell 600 dk hediye, turkcell 456 5, 600 dakika indirimli, 600 dakika hediye

• Beğen
Tepkiler: casper1999 ve Gangsta.

bleive

Üye
Bilgilendirme için teşekkür ederim bende ilk öyle sanmıştım bi araştırıyım dedim öğrendiğim iyi oldu milleti kandırarak para kazanıyorlar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu sıkıntıdan dolayı vodafona geçmek istiyorum faturalı her yöne 1000 dakika. turkcell işi bozdu hem 20 tl karşılığında 100 tl veriyor, hemde bu 100 tl yi 11. saatte bitiriyorsun 600 dakika indirimli konuşma veriyorsa hediyede ne içinmiş? 1000 dakika dan 800 e sonrada 600 e doğru düştü.

bekiryimaz

bekiryimaz

Üye
arkadaşlar trkclldn dn uzak durmak lazm.

mystorn

Üye
iyimiş

----------Eklendi @ 16:49:04 ---------- Yazıldı @ 16:47:16 ----------

iyimiş
hfffffffffffffffffffffffff

toot

Üye
ben ilk okuduğum da herşeyi anladım ve turkcell gibi kalitelisi yok diyorum

gezeryolu

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ya ben türkcell.i anlayamiyorum hem 600 dk bedava hemde kullanılmiyor, ya kardeşim böyle olduktan sonra 600.000 bedava dakika olsa ne yazar olmazsa ne yazar[/SIZE][/COLOR]

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Konuda yazan bilgilerde hata vardır. Konuyu açan arkadaş 600 DK yüklenen bakiyeden ayrı birşey sanmış halbuki öyle değil. Orada bahsedilen 600 DK yüklediğiniz TL ile 15 DK 50 kuruşa konuşma süreniz yani siz 600 DK yı doldurduğunuzda aylık süreniz dolmamış dahi olsa 15 DK 50 Krşa konuşamıyorsunuz. Kastedilen budur yoksa ayrıca bir 600 DK verilmemektedir.

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Bildiğiniz gibi Turkcell her 20 tl yüklemeye bedava 60 dakika veya bedava 100 dk gibilerinden ücretsiz konuşma hakları vermekteydi. 15.09.2011 de yine 20tl lik bir yükleme yaptım. ardından sıradanlaşmış mesajlar geldi. Genç tarifeli, .... diye başlayan. yükleme yaptıktan sonra gelen mesaj aynen şöyle:

" genctarifeli bu ay turkcellici indirimli kac dk hakkın kaldığını *456*5# tuşla, oğren. Aylık 600 dk limitin dolduysa indirimli konuşmak için sonraki ayı bekle. "

Eminim birçok turkcell kullanıcısı bunu bedava konuşma hakkı olarak algıladı ve sevindi. hem de 600 dakika. Ve acı gerçek bakiyeniz bittiğinde ortaya çıkıyor. Neymiş 600 dk, 15dk başına 50 kuruş olarak harcanıyormuş. Yani bizim o 600 dk yı kullanabilmemiz için 20 tl de ekstradan harcamamız gerekiyormuş. İnsanların belli bir alışkanlığı var, turkcell bunun üzerinden kelime oyunu yaparak kâr etmeye çalışıyor. İnsanların bu kadar uyanık olmasını beklemek, eşşek şakası yapmaktır bence.

Milyonlarca abonesi olan bi firmanın böyle bir kurnazlığa girmesi çok talihsiz bir olay.

Etiketler: turkcell 600 dk bedava konuşma, turkcell 600 dk indirimli konuşma, turkcell 600 dk, turkcell *456*5#, turkcell 600 dk hediye, turkcell 456 5, 600 dakika indirimli, 600 dakika hediye

turkcellici indirimli kac dk hakkın kaldığını *456*5# tuşla, oğren. adı üstünde İNDİRİMLİ konuşma diyor sana bedava dakikanı sorgulamak için tuşla demiyor ki siz yanlış anlıyorsanız Turkcell ne yapsın... ! ?

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

vaaay arkadaş bende diyorum haLa 400 dk var ama neden aramıyor bu bakiye yetersiz diyor ah turkceLL beni soktugun duruma bak kimbiLir kac TL gitti haberim yok -8'Lere düştük ya ayıptır..

uzmburak

uzmburak

Üye
saçmalıyorsunuz bence beğenmiyorsanız kimse zorla tutmuyor sizi ben memnunum turkcell den hep beleş istiyorsunuz açık ve net indirimli konuşma hakkın diyo sen bunu kendi fesatlığından bedava dakika olarak anlıyorsan bu senin sorunun bence kimseyi suçlama burda

berkay987.

Üye
aynısı bana da oldu her kontür yüklediğimde param gidiyor nasıl iptal edebilirim? lütfen cevaplıyın

plusnettr

plusnettr

Üye
saçmalıyorsunuz bence beğenmiyorsanız kimse zorla tutmuyor sizi ben memnunum turkcell den hep beleş istiyorsunuz açık ve net indirimli konuşma hakkın diyo sen bunu kendi fesatlığından bedava dakika olarak anlıyorsan bu senin sorunun bence kimseyi suçlama burda

Haklısınız, kendi yanlış anlamalarını operatore yıkmaya çalışanlar var :D

oguzalp44

oguzalp44

Üye
yeni değilki eskiden beri vardı

Mayk29

Mayk29

Üye
aynen bana da 600 dk bedava verildi sandım ama eksiye düşünce bakiyem anladım
neden böyle yapıyolar anlamış değilim

Üst Alt