Turkcell 532li kontörlü hat arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sevgilicim

sevgilicim

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 532li kontörlü hat arıyorum
arkadaşlar 532li hat arıyorum.bildiginiz gibi artık kontörlüye çevrilebiliyorlar.köntörlü istiyorum kullanmadıkları hattı olanlar yazsın 50 tlye kadar veriyorum numaranın önemi yok 532li olsun yeter

musatekin91

musatekin91

Üye
Bu sekilde biraz zor. Fakat faturalı hat olarak alırsın daha sonra kontörlüye cevirebilirsin

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
faturalı hat alırsın daha sonra kontörlüye çevirirsin 31 tl yeni tesis vergisi ve 50 tl 532 kontratından ödersin sana 80 tlyi bulur :oke:

sevgilicim

sevgilicim

Üye
    Konu Sahibi
faturalı alınca bir ay faturalı kullanmak zorunda kalıyormuşsun sanırım bilginiz var mı?

t4r1k

Üye
532 li olmasındaki ısrar ne anlamadım. bi farklılıkmı oluyo kı?

musatekin91

musatekin91

Üye
Hayır olmuyo

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bende olması gerekiyordu 3adet..

megaizmirli35

megaizmirli35

Üye
yanlış 532 li hat konturluya cevrilmez çok aradim müşteri hizmetleri konturludan hata gecilirse tekrar konturlya gecersiniz

patron77

Üye
benim arkadaşım geçti 532 li faturalıdan konturluye 1 ay bekliosn ilk faturayı alıyorlar ama::ehe

solgun50

solgun50

Üye
ya nerden çıkarıyorsunuz geçmez felan ben kullandım 532 yi vfonede kontörlü tekrar trcle gidip kontörlü olur numara taşımayşa kalktı bu saçmalıklar eskiden trcll millete faturalı ayrı köntörlü ayrı numara veriyodu şimdi isteyen istediği şekilde...

serenissima

Üye
Slm kullanmadığım 532 ile başlayan kontörlü turkcell hattım var ilgilenirsen görüşebiliriz..Fakat 150 lira gibi bi rakama vermeyi düşünüyorum..

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
532Li Hat Almışken Faturalı Al Derim,Şu Dönemde Kontörlü Hat Kullanmak Lüks Bana Kalırsa.100 Kntr=20,150 Kntr=25 ,250 Kntr Desen 50 Liralarda.En Az 150 Kntr Alman Gerekiyor ki,Kampanyalara Dahil Olabilesin.O Yüzden 532Li Bi Faturalı Hat Al Rahat Et Derim.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşa katılıyorum kesinlikle Faturali kullanmalısınız..... Kontor fiyatları belli

Üst Alt