Aynen katılıyorum semten semte mahalleden mahalleye değişen Bunca aya rağmen doğru düzgün oturtulamayan 3G nin üstüne birde 4G mi getirecekler gülerim doğrusu.Benim anlamadıgım ve kızdıgım nokta sanki kırsal kesimde hiç insan yaşamıyor herkez kentlerde hayatını sürüyor.İkinci plana atılmaktan bıktık artık.Sadece bunda değil her hizmette kırsal kesim bu kadar mı yok sayılır?.Yolda suda okulda teknolojide internette işte iş olanaklarında bu kadarda olmaz ki bazı yerlerde bırakın 3G yi 2G bile hayal !!Ondan sonrada veryansın ediyorlar kent göçü arttı şöyle oldu boyle oldu diye.Yazık gerçekten çok yazık.Bizde mi kente göçelim yaşadıgımzı yeri terk edip
1910 mu 2010 mu anlaşılmıyor bazı yerlerin yılı.2000 yılında reha muhtar SHOW da spikerken 2000 in türkiyesi diyip duruyordu ilkelliği görünce.Aradan 10 yıl geçti acaba ne değişti merek ediyorum.Sonrada gelişmekten bahsediyorlar büyüklükten bahsediyorlar büyüklerimiz!
Bir ülkenin kalkınmışlığı kırsal kesime yapılan yatırımlarla ölçülür.2000 yılında da aynı Türkiye 2010 yılında da Aynı Türkiye.Muhtemelen 2020 yılında da Aynı Türkiye olacak!