paganini58
Üye
Yeni bir deneme yaptım bu seferde upload düşük çıktı
en iyi hıza sahip olan şebeke aveadır dostum sana bunu kim dedi bilmiyorumKim Demiş Onu En İyi Kaliteli Ve En Ama En Hızlı Operatörlerden İnternete Sahip Turkcell Bal Gibi O Hıza Ulaşırsın
Turkcell alanya sınırsız internetle
Halamın telefonu üzerinden 3g net ile yapılan bi testtir kesinlikle gercektir fake değildir 3 gün önce 12 Mbps hıza ulaşım
Arkadaslar turkcellden 30 tl ye 1 gb turbo internet aldim 1 gb ye kadar 43.2 mgbt hzinda baglanyor.aklimi karistiran bir sey var. Telefonum galaxy s2 ve baglanti hizi internette 21.2 mgbt yaziyor smdi ben 21 le mi baglancam yoksa 43 lemi .*birde turkcel kullanan arkadaslar bilir 30 tl yuklenince 1000 sms turkcelilerle ve 100 mg intrnet extra gliyor bildgniz gbi 100 megbytn maximum hzı 7.2 mi yoksa dah yuksekmi .lutfen su ilk sorum aklmı cok karıstırdı *..yardımlarınızı bekliyorum...simdiden tesekkurler .(yazm ylnısindan dolayı kusra bkmayn alsknlk olmus)
Türkiye'de ki altyapı çoğu avrupa ülkesinden daha iyi neredeyse bütün ilce merkezlerinde 3g çekiyor sen birde Avrupa'da büyük olmayan sehirlere git bakalim 3g var mi yok muBırak 43 mbit interneti 3G de 10 dan üzerini görürsen şanslısın.Türkiyedeki altyapı vasat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?