karyada
Üye
-
Konu Sahibi
-
İleti Tarihi : 11.06.2011 00:18:30
Talep Numarası: 12951909
İl : Sakarya
İlçe : Serdivan
Haritadan Giriş / İlçe :
Enlem/Boylam : (40.748374, 30.349118)
En son problem yaşanan Tarih Saat : 10/Haziran/2010 22:00
Şebeke Tipi : 3G
Cihaz modeli: Nokia 5800
Şebeke türü: Umts (Otomatik mod kapalı)
Bulunduğum bölgede muhtelif zamanlarda konuşma esnasında yada yer değiştirirken şebeke problemi uyarısı alıyorum yada konuşma kesiliyor. Daha önce de 5308970471 data hattımı kullanım esnasında benzer şebeke problemleri yaşadım ancak yaklaşık 1 yıldır sonuca ulaşamayınca da data hattımı kapattım ( Form numarası 11235228 ). Israrla ve tekrar tekrar söylüyorum "söz konusu bölgede umts hizmeti veren vericilerinizden bir yada birkaçında şebeke problemi vardır". Şebekeniz 4 mü çeker yoksa müşterilerine ohh..! mu çeker orasını bilemem ama artık gerçekten şu problemi çözüme kavuşturun.
Turkcell 3G de Vodafone kadar iyi olmadığı bir gerçek. Aslında sizin sorununuz şudur: 5800 bende kullandım siz UMTS modunu açmışsınız ve otomatik mod kapalı demişsiniz bu ne anlama gelir 3G kapsama alanından çıktığın anda bağlantınız kopuyor. 3G kapsama alanının GSM kapsama alanına göre çok dar bir alan olduğunu herkes biliyor. Siz telefonuzdaki UMTS bağlantısını otomatik moda çevirin böyle yaptığınızda 3G kapsama alanındayken telefonunuz 3G bazında konuşturacak 3G çekmediği yerde hattınız kesilmesi yerine telefon otomatik GSM bağlantısına geçerek bağlantınızın kopmasını engelleyecek.
İşin özeti şu siz telefonunuzu sadece 3G varken çalış diyorsunuz 3G çekmediğinde de telefonunuz kesiliyor.
Değerli kardeşim söz konusu hizmeti kullanırken hareket halinde değilim. Koordinatların bulunduğu yer benim evimin mutfağı. Bilgisayarı iki santim sağa yada sola çevirsem hat düşüyorŞebeke modunu Otomatik'e çevirsem kim bilir başıma neler gelecek belli değil. Ayrıca Önceki data hattımda 'Roaming' modunu kapalı tutmama rağmen ( Yalnızca 3G Aktif ) Turkcell'in Ticari Dehası ve Zeka Dolu politikası gereği HSDPA ve UMTS şebekeleri arasındaki geçişlerde bile kopmalar yaşadım. İlgin için teşekkür ederim.
ARKADAŞIM BİR KEREDE KURTULMAK İSTİYOTRSAN O BÖLGEDE YAŞAYAN 5 FARKLI TURKCELL NUMARASINI AL ÇAĞRI MERKEZİNİ ARA BU NUMARALARI VER GEREKLİ İŞLEM 21 GÜN İÇERİSİNDE YAPILIR. vE KESİN DÖNÜŞ SAĞLANIR. BU NUMARALAR AKRABA EŞ DOST ORADA OTURMASI VE AYNI PROBLEMİ YAŞAMASI YETERLİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?