yeumyang
Moderator
-
Konu Sahibi
-
3 İn 1Bakalım bize operatörler bize ne hız verecek
1 Mbps Neye Yeter Saniyede 130 KB Çeker120 mbit neyin kafası dostlar. Bize adil en düşük 1mbit verilsin 8x bölünecek 250 kbs eder buda video izlemek için gayet yeterli.
Uzun video izlemessen yeter li olabilir120 mbit neyin kafası dostlar. Bize adil en düşük 1mbit verilsin 8x bölünecek 250 kbs eder buda video izlemek için gayet yeterli.
Valla Uzun Muzun Sorun o Değil Yıl Olmuş 2015 Ben Hala PCden Bile 1080p Videoları Donmadan İzleyemiyorum Sınır Koymaları ŞaçmaUzun video izlemessen yeter li olabilir
Bırak 1080p video yu ben bazen normal video yu izleyemiyorum yıl 2016 olacakValla Uzun Muzun Sorun o Değil Yıl Olmuş 2015 Ben Hala PCden Bile 1080p Videoları Donmadan İzleyemiyorum Sınır Koymaları Şaçma
Buyur İşteBırak 1080p video yu ben bazen normal video yu izleyemiyorum yıl 2016 olacak
Bendede beklersem acılıyor video Wifi den ve 3 g denBuyur İşteUlaştırma Bakanlığı Açıklama Yaptı Ama Hala 4K Yayın Bile YOk Anlamıyorum Bu Kadar Teknolojiye Aç Milletiz Neden Adımlar Atılmıyor TRT1 Harici 4K Yayın Veren Yok Hayvan Gibi Şiy Yapıyolar Yeminle DNLAdan Bile 1080p Video İzleyemiyorum Donuyor Habire
Wifiyi Bırak Kablolu Bağlansanda Aynı Herkesin Evinde Full HD TV Var Ama Fuzuli Bize 360p Anca Gider Kesintisiz İzlemek İçinBendede beklersem acılıyor video Wifi den ve 3 g den
Herkesin evde ful hd açacak internet yok ben ankarada oturuyorum o hal de açamıyorumWifiyi Bırak Kablolu Bağlansanda Aynı Herkesin Evinde fu ll HD TV Var Ama Fuzuli Bize 360p Anca Gider Kesintisiz İzlemek İçin
Başimiz Sağolsun Diyosun Yani1200/8:15mgbayt hiz bide bunun server dolulugu carti curtu var haydi hayirlisi
Aslında Varda Baya Pahali Dur Bakalım 2016de Uydunet Fiyatlari Düşürecekmiş Naparlar BakalımHerkesin evde ful hd açacak internet yok ben ankarada oturuyorum o hal de açamıyorum
Düşsede her yerde uydunet yokBaşimiz Sağolsun Diyosun YaniBen 5 10 Mbpsyede Razıyım
Aslında Varda Baya Pahali Dur Bakalım 2016de Uydunet Fiyatlari Düşürecekmiş Naparlar Bakalım
Oda Sizin Şanssızlığınız İşteDüşsede her yerde uydunet yok
Bizim çevrede sadece uydu net sitelerde varOda Sizin Şanssızlığınız İşte
İşte İmza Toplarsanız Belki Çözüm Olur Ama Bİlmiyorum valla Düşnüyorumda TTNET ile İnternet Aman Allah KorusunBizim çevrede sadece uydu net sitelerde var
Ttnet te 2 yıl sözleşme var bizim 16 mb hızlıİşte İmza Toplarsanız Belki Çözüm Olur Ama Bİlmiyorum valla Düşnüyorumda TTNET ile İnternet Aman Allah Korusun
Suan oturduğumuz yerde sadece ttnet varİşte İmza Toplarsanız Belki Çözüm Olur Ama Bİlmiyorum valla Düşnüyorumda TTNET ile İnternet Aman Allah Korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?