Turkcell 3g "şebeke servislerinin kontol edin" hatası!....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yılcılar

yılcılar

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 3g "şebeke servislerinin kontol edin" hatası!....
Arkadaşlar dün görüntülü olarak konuştum aradan 1saat geçti görüşme yapamadım. "şebeke servislerini kontrol edin" diyo ne yapmam gerekiyo bilen varsa lütfen yardım etsin...

• Beğen
Tepkiler: ÜMİT BAHADİR

korkmaz1993

Üye
3G kapsama alanından çıkmış olabilirsin...

yılcılar

yılcılar

Üye
    Konu Sahibi
yok orti kapsama alnından çıksam 3g yazmazdı hem dün aynı mekanda konuşma yaptım oldu nolduysa 1saat sonra oldu.

scorpion11

scorpion11

Üye
eğer aradığın kişinin tel 3g destekli değilse "şebeke servislerini kontrol edin" yazar kardeş:)

yılcılar

yılcılar

Üye
    Konu Sahibi
eğer aradığın kişinin tel 3g destekli değilse "şebeke servislerini kontrol edin" yazar kardeş:)
aradığım kişinin telefonu da 3g destekli. zaten onunla görüşme yaptım görüntülü olarak ama daha sonra tekrar aradım hata verdi.Turkcell ' e de mail attım ama cevap gelmedi hala çok sinir bozucu bi durum...:@:@:@

efsane--01

Üye
benimde aynı sorun kardes sebeke diyo

ucundan

Üye
Aynı problemden ben de müzdaribim. Bir arkadaşımla yanyana bu olayı denedik. İkimizin de telefonu 3g destekli ve 3g işareti çıkıyordu. O beni görüntülü olarak arayabiliyor ve konuşuyoruz, herşey tamam. Fakat ben video araması yapmaya çalıştığımda "Şebeke Servislerini kontrol edin" hatası alıyorum. Telefonumdan şebeke ayarlarını filan da yaptım ama nafile. Türkcell müşteri hizmetlerini aradım, telefonumda bir problem olabileceğini söylediler. Açıkcası bana pek inandırıcı gelmedi, yesyeni telefon, üstelik karşı taraf aradığında görüntülü konuşma yapabiliyorum. Çok ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt