Turkcell 3g internetle bedava bedava diye bağırıp adam kazıklıyolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meltemyy

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell 3g internetle bedava bedava diye bağırıp adam kazıklıyolar
YILLARDIR TELEKOM ADSL KULLANIYORDUM.KIZIMIN İSTEĞİ ÜZERİNE BİLGİSAYAR KAMPAYASIDA YAPMIŞ YA ADAM KANDIRAN TURKCELL 3G İNTERNET KULLANALIM DEDİK.1 AY SONRA INTERNETİ AÇAMADIK.tURKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE BİR SAATLİK KONUŞMA SONUCU Bİ DE TELEFONDA ADAM OYALIYOLAR ŞİMDİ AĞZIMI BOZUCAM NEYSE BORCUNDAN DOLAYI KAPANMIŞ.BORCUMUZ YOK TELEFON FARURAMIZI ÖDEDİK.YOK EFENDİM KOTAYI AŞMIŞIZ ONUN FATURASI OLMUYOMUŞ.164 MİLYONLUK KOTA AŞIMI ÖDEMEMİZ GEREKİYORMUŞ.YUH YANİ YUUUUUUUUUUHHHHHHHH.ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.164 MİLYONNNNNN.ADSLLİ YILLARDIR KULLANIYORUZ.DAHA 50 MİLYONDAN FAZLA FATURA GELMEDİ.iPTALDE ETMİYOLAR.SİZE TAVSİYEM BEDAVA YALANLARINA İNANIP TURKCEL KULLANMAYIN.DOLANDIRICI BUNLAR.HEMDE EN BÜYÜĞÜNDEN.

kurt42

Üye
ne turkcell'e ne vodafone'a bulaşın,yeni sistem böyle teknolojinin pahalı olduğu ülkerele yaramıyor.Unutmayın ki Download+Upload birlikte hesaplanır.4 gb gibi bir pakette 3 gb download olur 1 gb'ye yakında upload, yani sizin anlayacağınız aslında 4 değil 3gb internet kullanıyorsunuz
ADSL ile devam

SeRKaNCa16

Üye
paylasım ıcın tesekkurler kulagımıza kupe olsun

Perfect!

Üye
Vınn modem almaktansa telefonu modem olarak kullanmak daha mantıklı en azından ayrıca vergi alınmıyor.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
butun operatorler kazıkcı sadece turkcell deılkı

murat_83

murat_83

Üye
Turkcell 3G Vınn aldığınız hangi pakete dahilseniz ayrıca size söylenmeyen farklı isimler altında extra ücretler alınıdığını biliyormusunuz.

1- Eğer yılın hangi ayında almışsanız yıl sonuna kadar her ay için belli bir miktar alınan ücret, tek sefer mahsus, (örnek : örneğin aldığınız 3g interneti eylül ayında almışsak yıl sonuna kadar kaç ay varsa her ay başına alınan belli bir ücret, mayıs ayında almışsak yıl sonuna kadar her ay için alınan ücret diğer yıla geçince alınmıyo yani)

2- Aynı şekilde Turkcell Fatura hatlarda alınan ( bir yıllık 12 Tl) ücretin aynısı olan telsiz kullanım ücreti adı altında yılın hangi ayında almışsak yıl sonuna kadar eklenen her ay için 1 Tl ücret

yani kısacası 4gb kotalı Turkcell3g Vınn internet 39 Tl bedelli aldığınızda faturanıza yansıyan ücret 44-45 tl yi bulmaktadır bu ücrette gerçekten 4gb kota için çok yüksek bir ücret birde şunu ekliyeyim. 3g başlamadan önce söyleniyordu bu söylenti doğruluk payını bilmiyorum mesela bağlandığınız internet sitesinin yayın yeri eğer yurt dışı ise yani Türkiye Lokasyon olmayan sunucularda barındırılan sitelerdeki dolaşımlarınız ve downloadlarınızda yurt dışı roaming tarifesinden ücretlendirilecek diye duymuştuk

(Turkcell şikayetler bölümüne yazdım ama diğer operatörlerde de aynı ücretler yansıtılmaktadır. Sebebi ise Turkcell, Avea veya Vodafonun belirlemiş olduğu fiyatlar değildir extra yansıyan ücretler, Telekomünikasyon kurumunun belirlemiş olduğu ücretler arasındadır telsiz kullanım ücreti ve diğer extra ücretler...)

n97li

Üye
Arkadaşlar, yeri burası değildir belki ama bir sorunum var. Ben n97 yi gray pazar dan almıştım. Çok şükür tıkır tıkır çalışıyor. Ama Turkcell tarifemi (kamucell) aynen devam ettirdim. 100mb lik paket aldım çünkü hem evde hem işte wireless var. Fakat sürpriz olarak ilk faturam 167 TL geldi. Araştırdım 6 GB internet kullanmışsınız diyorlar. Merak ediyorum nerede bu kadar kullandım. Accuweather diye bi program vardı çoğu zaman ilk açılışta bağlanayım mı diye soruyordu onu kapatmıştım zaten. Bir de ndrive i yüklerken öğrendim gps tümleşik gps açık değildi. Yani asisted gps hep açık kalmış acep o o kadar çekmiş midir? Başka nereden bu kadar internet kullanmış olabilir?

TopaL___SolucaN

TopaL___SolucaN

Üye
Türkcellin çekim gücü nerde kaldı ? :D

imamramazan

imamramazan

Üye
ya bide bilmiyorum siz ne dersiniz 3g kapsama alanı neredeyse hiç yok yav.konya merkeze çok yakın bir yerde 3g çekmiyor.sadece şehrin göbeğinde çekiyor anlamadım gitti.

Simdilik

Simdilik

Üye
ablacığım... kotayı aşmazsan sorun olmaz... Türkiyede netten çok fazla veri indirmezsen 4GB yeter de artar bile ve kesinlikle taahhütlü işlere girmeyin... nerde ne olacağını bilmiyoruz ki... ben 4 GB net paketi alıyorum kafam rahat... yok fatura yok borçtan dolayı kapandı derdi yok... veriyorum 290 kontör kullanıyorum bir ay... sırf bu yüzden bir hattı yedeğe çektim :naughty: neyse... Kotayı aşmayın bence :) Turkcellden kota sorgusu 'kalan mb' yazıp 2260 gönderin... ayağınızı yorgandan 10 cm içeri sokun :) hadi hayırlı sohbetler...

DSGNRY

DSGNRY

Üye
bu ne saçma bir başlık ve ne saçma bir şikayet, siz abone olduğunuzda taahhüt verdiğinizde elinize 4-5 sayfa taahhütname veriliyor açar okursunuz dikkat edersiniz başınız ağrımaz!!! :bann:

adam iphone alır kullanmasını bilmez sonra da ben internete girmedim der, halbuki standart ayarda bırakılırsa otomatik internete giren uygulamaları vardır.

dikkat edin kardeşim, adsl ile 3g yi bir tutmanız zaten bu işlerden anlamadığınızın göstergesi, iptal de edemezsiniz ad üzerinde TAAHHÜT

turkcell ayrıntılarda gizlidir minicik bir yazıyı bile okumalısınız ben iphone alırken 2 saat turkcell bayiinde okuyup da imzaladım. :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt