Turkcell 3G Festivali Resimleri - Beyoğlu istiklal caddesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
teşekkürler salih

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

yigitcaner

yigitcaner

Üye
mavi tşörtlüydü sanırım, ben o sırada başvuru yapıyordum.. cevap 2323 dü , ilk mesaj atan kazandı, doğru atan değil zaten :)

Yok ben o yarışmada yoktum. Akşam 9daki yarışmadan bahsediyorum ben vınn modem hediye edilen yarışmadan :)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben o yarışmada yoktum. Akşam 9daki yarışmadan bahsediyorum ben vınn modem hediye edilen yarışmadan :)

ödül aynıymış da soru farklı sanırım :) bir daha ki istanbul etkinliğinde şampiyonumuzu da görmek isteriz o zaman :')

yigitcaner

yigitcaner

Üye
ödül aynıymış da soru farklı sanırım :) bir daha ki istanbul etkinliğinde şampiyonumuzu da görmek isteriz o zaman :')

Ben senin açtığın konudan haberdar olmuştum zaten bu etkinlikten. Ama geç saatte katılabildim keşke haberleşebilseydik... Neyse bir dahaki etkinliğe artık :)

pervani

Üye
arkadaslar buyuk bınanın onunde bı tane dj arkadas vardı onun adı nedır yazarsanız sevınırım

DJ PERVANİ

YANİ BEN :)))

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar buyuk bınanın onunde bı tane dj arkadas vardı onun adı nedır yazarsanız sevınırım

DJ PERVANİ

--------------- Ekleme ---------------

DJ PERVANİ

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
djlerin resmini çekmiştim, bakarım :)

catalfleg

catalfleg

Üye
güzel fotoğraflar sağol..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...