DSGNRY Üye Ankara / Kurtuluş,Kızılay,Cebeci, Mamak, Abidinpaşa, İncesu, Ulus ...... 2G / 3G Ankara %85 vardır
sss_113 Üye arkadaşlar istanbulda çeken yer hiç görmedim ben. ayrıca telefon ile görüşmeyide etkiliyor. bence daha çok zamana ihtiyacı var bu 3G nin beni epey madur etti. 2G ye geri döndüm çekimde sıkıntı gitti.
arkadaşlar istanbulda çeken yer hiç görmedim ben. ayrıca telefon ile görüşmeyide etkiliyor. bence daha çok zamana ihtiyacı var bu 3G nin beni epey madur etti. 2G ye geri döndüm çekimde sıkıntı gitti.
eyup007 Üye İstanbulda çekmediği yeri görmedim 2g den çok daha iyi 6300 2g ile sinyali yarıyken türkcell 3g ile sinyalim fullçç Göztepe,kadıköy,üsküdar,kasımpaşa,okmeydanı,taksim vs. Çekmediği bir yer ile karşılaşmadım...
İstanbulda çekmediği yeri görmedim 2g den çok daha iyi 6300 2g ile sinyali yarıyken türkcell 3g ile sinyalim fullçç Göztepe,kadıköy,üsküdar,kasımpaşa,okmeydanı,taksim vs. Çekmediği bir yer ile karşılaşmadım...
otutar Üye [sıze=4]karabük safranboluda zayıf çekiyor.[/sıze] [sıze=4]karabük merkez'in bazı yerlerinde çekmiyor[/sıze]
[sıze=4]karabük safranboluda zayıf çekiyor.[/sıze] [sıze=4]karabük merkez'in bazı yerlerinde çekmiyor[/sıze]
furkantel Üye Mehmet' Alıntı: Kayseri merkez çekiyor ilçelerde yok Genişletmek için tıkla ... abi sana soru soracam alpaslanda çekiyormu 3g avea jetle bağlanacamdaa
Mehmet' Alıntı: Kayseri merkez çekiyor ilçelerde yok Genişletmek için tıkla ... abi sana soru soracam alpaslanda çekiyormu 3g avea jetle bağlanacamdaa