• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Turkcell: 1'e 5 Veren Aylık Nar ile 20 TL'ye, 100 TL!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell: 1'e 5 Veren Aylık Nar ile 20 TL'ye, 100 TL!
Turkcell’den Hazır Kart sahiplerine bir yeni avantaj daha. Bu avantaj ile 20 Türk Lirasına tam 30 gün boyunca rahatça konuşun ve istediğiniz gibi mesajlaşın. Tüm bireysel ön ödemeli hat sahibi Turkcell müşterilerinin yararlanabileceği bu kampanya ile Hazır Kartlı kullanıcılar 20 Türk Lirası veya 40 Türk Lirası ödeyerek hatlarından düşen miktarın tam beş katına sahip oluyorlar.

( Sen 1 ver, o 5 versin )

Aylık 100
yazarak 2222’ye ücretsiz kısa mesaj attığınız taktirde, 20 Türk Lirasına karşılık olarak 100 Türk Lirası hattınıza tanımlanıyor. Bu 100 Türk Lirasını ister mesajlaşırken, isterseniz de konuşurken kullanabiliyorsunuz. Turkcell müşterileri HER YÖNE konuşmak ya da mesajlaşmak isterlerse, 40 TL karşılığında 200 TL kazanabiliyor. AYLIK 200 yazarak 2222'ye ücretsiz kısa mesaj atan Hazır Kart'lıların hatlarından düşecek 40 TL karşılığında 200 TL yükleniyor ve 30 gün boyunca her yöne konuşurken ve mesajlaşırken kullanılabiliyor.

OğuzcanAbi

Üye
hadi bakalım

gokkurt

gokkurt

Üye
ben 30tl'yi 2 ay kullanıyorum bir ay kullanmak için 40tl vermem açıkçası.

By'Se7en

By'Se7en

Üye
ben 30tl'yi 2 ay kullanıyorum bir ay kullanmak için 40tl vermem açıkçası.

Abi nasıl beceriyorsun ben bu ay 70 tl yetmedi :S bi 20 daha alırım bugün yarın :S
Faturalı yapacağım en sonunda :s Resmen hepsi wampir gibi gsm operatörlerinin...

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Güzel :oke:

clawiss

clawiss

Üye
bu 100 tlyi sms ypmak için kullanabilirmiyiz¿

arslansem

arslansem

Üye
Güzel yapmışlar ;)

ekyn33

Üye
ya bnm aylk sms paketm war o dururken bu kampanyayı yapsam yaptığım 100 tldenmı gder sms tl'leri??

güldenis

Üye
bu 100 tl ile her yöne konuşuyoruz değil mi sadece türkcellilerle değil yani

--------------- Ekleme ---------------

buna bi cevap verecek biri var mı??

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye

--------------- Ekleme ---------------

buna bi cevap verecek biri var mı??

her yöne olan paketi 40 tl bu 20 liralık sadece turkcellilerle :oke:

emclord00

Üye
ben gençtarifeliyim 150dk sı 50 kurus bunu yaparsam tarifem gibi yani 50 kurus mu azalcak 100 tl den 15 dk da bir ?

divana

Üye
thank you :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt