Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell 150 kontör yükleyene 50 kontör bedava...
Sponsorlu Bağlantılar
combox
Üye
Konu Sahibi
Turkcell 150 kontör yükleyene 50 kontör bedava...
Beyler bu kampanyayı duydum ve kampuscelliyim.Acaba nasıl faydalanabilirim bu kampanyadan bilgi verirseniz sevinirim...
ilo53
Üye
bıse Yapmana gerek yoq. Yukleyınce otomatk gelıyo 50kntr 30gun ıcnde 2 saat alablrsn
Mustafa Dümen
Üye
yeni duydum yaw , kampanya sonu ne zaman acaba ?
Mehmet
Emekli Yönetici
Uzun zamandır var kampanya süreside yıl sonudur muhtemelen zamanı gelince yine uzatırlar
colaturka14
Üye
Bu olay kampuscelle ait değil mi?herkes yaralanabilyor mu?
Mustafa Dümen
Üye
himm., Peki arkadaşın dediği gibi kampuslara üvey ayrımı varmı ?
-YARINIYOK-
Üye
bu kampanya kampuslara ait bir kampanya her 31 günlük ilk 150 kontör yüklemeye 50 kontör normal bakiyeye yüklüyor istenirse bu 50 kontör içeriye verilip karşılığında sadece turkcellilerle konuşmak üzere 120 dakika hediye alınabiliyor...
Laz¥
Üye
Güzel kampanya kampuslu arkadaşların işine yarıyor
combox
Üye
Konu Sahibi
2 saat bedavayı iptal etmek için ne yapmalıyım.Ayıca iptal edersem 50 kontörüm geri gelirmi ?
iptal etmene gerek yok 150 yükleyince ekstrada 50 kontör geliyo mesaj geliyo sana soruyo mesajla cevap vermezsin tamam yani bedava yapmazsan 200 yüklemiş oluyosun
Mustafa Dümen
Üye
Sûper kampanya
anilakarsu93
Üye
Bir kampüslü olarak baya üzülmüştüm 2 saat bedavanın bitmesine ama sonra hemen böyle seçenekli bir uygulama çıkarmaları ayrı bir güzel oldu
hakan.c
Üye
güzel kampanyaymış
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Kampuscellliler bu olayydan yararlanabiliyorlar. Yani tek yapman gerek kampuscellli olman.
djhalim
Üye
150 kontör yükledigin zaman 50 kontör geliyorda 2 saat bedava dakikamı ne kadar kaldıgını hangi numaradan ögrenebilirim
SeRKaNCa16
Üye
bende sadece kampuslulere dıye bılıyorum + ıster mesaj yazarak 2 saat e cevrılıyor ıstersenızde 50knt olarak kullanılıyor