türkcelden aveaya geçenler bi bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
türkcelden aveaya geçenler bi bakabilirmi
arkadaşlar tükselden aveaya geçmek kaç gün sürüyo ben telefoncuda duydum 1 hafta felan sürüyomuş doğrumu

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Başvurunu takiben 1 haftayı buluyor, tabi 3-4 günde geçiren bayilerde olabiliyor.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben pazartesi başvurdum,daha geçmedi..Ama başvurduğum yerdekiler uzun yıllar kullananlarınkini daha çabuk geçiriyorlar demişlerdi.Ben 5 yıllık Turkcell kullanıcısıyım, 2-3 güne geçer dediler ama bakalım göreceğiz :-)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Öyle bir ayrım yok yani sen uzun kullanıcısın hemen yapalım gibi birşey yok. Sadece operatörün yoğunluğuna ve operatörler arasındaki iletişime göre en fazla 2 gün farkeder. Ama kesin bir gün vermek gerekirse 1 hafta sürüyor.

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar

pelın_

enfazla 1 hafta

bolags

Üye
yaklasık 1 haftayı buldu

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
mesaj geldi yarın açılacakmış,yani 1 hafta oldu :-)

slant1111

slant1111

Üye
1hafta arkadasım

bacanak34

Üye
normal şartlarda 4-6 gün arasında sürüyor bu işlemler ve sadece avea için geçerli değil tüm operatörlerde aynı durum söz konusu arkadaşlar...

fireballtrouble

Üye
Başvuruyu yaptığınız bayinin belgelerinizi sisteme girme zamanıyla alakalı bir durum. yoksa talep avea merkeze ulaştıktan sonra 3 gün içinde halloluyor. bayilerin zamanında yapma - geciktirerek yapma durumlarına göre 4 ile 6 gün arasında geçersiniz.

ege_

Üye
Ben Avea Bayisinde Çalışıyorum. 2 Günde Mesaj Gelir Genelde. 4. gün geçer. ama 1 haftayıda bulabiliyor.
Saygılar

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
yaa amma uzattınız muhabbeti. Yorumları hiç mi okumuyorsunuz ?

innate_rap

innate_rap

Üye
BEn 4. gün geçtim. Zaten mesaj geliyo 1-2 gün önce şu tarihte şu saatte transfer olayınız gerçekleşecek diye. O saatte hattı taktım şebeke açılmıştı. :)

Metin MF

Metin MF

Üye
ben 1 ay önce geçtim, 4 gün sürmüştü.

baydinbeni

Üye
Ben geçtim 2 gün olması lazım yanlış hatırlamıyorsam zaten telefonu kullanıyorsum sana avea hattını tak diye mesaj geliyor sonra takıp kullanıyorsun ben avea ya geçtim çok memnunum tavsiye ederim kardeşim

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye

turkcell 2-3 gun
vodafone 3-4 gun

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

İnfodealer Üzerinden Bakıldıgında vardır..

Fark yok arkadaşım bu sektörde çalıştım aynı işlemler tüm operatörlerde aynı sürede yapılıyor bir sorun yoksa en fazla 1 gün farkeder yada farketmez.

----------Eklendi @ 15:37:59 ---------- Yazıldı @ 15:33:09 ----------

Konuyu açan arkadaş için yeterli derecede bilgi verilmiştir. :locked:

Üst Alt