Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
türkcelden aveaya geçenler bi bakabilirmi
Sponsorlu Bağlantılar
nalcam22
Üye
Konu Sahibi
türkcelden aveaya geçenler bi bakabilirmi
arkadaşlar tükselden aveaya geçmek kaç gün sürüyo ben telefoncuda duydum 1 hafta felan sürüyomuş doğrumu
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Başvurunu takiben 1 haftayı buluyor, tabi 3-4 günde geçiren bayilerde olabiliyor.
xavxmaxi
Emekli Yönetici
Ben pazartesi başvurdum,daha geçmedi..Ama başvurduğum yerdekiler uzun yıllar kullananlarınkini daha çabuk geçiriyorlar demişlerdi.Ben 5 yıllık Turkcell kullanıcısıyım, 2-3 güne geçer dediler ama bakalım göreceğiz :-)
S.c.k.N
Üye
Öyle bir ayrım yok yani sen uzun kullanıcısın hemen yapalım gibi birşey yok. Sadece operatörün yoğunluğuna ve operatörler arasındaki iletişime göre en fazla 2 gün farkeder. Ama kesin bir gün vermek gerekirse 1 hafta sürüyor.
nalcam22
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar
pelın_
enfazla 1 hafta
bolags
Üye
yaklasık 1 haftayı buldu
xavxmaxi
Emekli Yönetici
mesaj geldi yarın açılacakmış,yani 1 hafta oldu :-)
slant1111
Üye
1hafta arkadasım
bacanak34
Üye
normal şartlarda 4-6 gün arasında sürüyor bu işlemler ve sadece avea için geçerli değil tüm operatörlerde aynı durum söz konusu arkadaşlar...
fireballtrouble
Üye
Başvuruyu yaptığınız bayinin belgelerinizi sisteme girme zamanıyla alakalı bir durum. yoksa talep avea merkeze ulaştıktan sonra 3 gün içinde halloluyor. bayilerin zamanında yapma - geciktirerek yapma durumlarına göre 4 ile 6 gün arasında geçersiniz.
ege_
Üye
Ben Avea Bayisinde Çalışıyorum. 2 Günde Mesaj Gelir Genelde. 4. gün geçer. ama 1 haftayıda bulabiliyor.
Saygılar
S.c.k.N
Üye
yaa amma uzattınız muhabbeti. Yorumları hiç mi okumuyorsunuz ?
innate_rap
Üye
BEn 4. gün geçtim. Zaten mesaj geliyo 1-2 gün önce şu tarihte şu saatte transfer olayınız gerçekleşecek diye. O saatte hattı taktım şebeke açılmıştı.
Metin MF
Üye
ben 1 ay önce geçtim, 4 gün sürmüştü.
baydinbeni
Üye
Ben geçtim 2 gün olması lazım yanlış hatırlamıyorsam zaten telefonu kullanıyorsum sana avea hattını tak diye mesaj geliyor sonra takıp kullanıyorsun ben avea ya geçtim çok memnunum tavsiye ederim kardeşim