Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkcel 100 Mb internet Paketi aramaktayım 8 Şubat !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyup007
Üye
Konu Sahibi
Türkcel 100 Mb internet Paketi aramaktayım 8 Şubat !
100mb veya 1 gb paket arıyorum satanlar yazssın ve kaç ontör olduğunu söylesin..
Teşekkürler
eser_ua
Üye
evet bende arıyorum elinde olan varsa banada ulaşsın lutfen.
internet paketi satın alma işi buradan nasıl oluyor? Yani benim 4 gb internetim var bu ay. İstersem satabiliyormuyum ve nasıl satıyor ve alabiliyorum. Açıklarsanız sevinirim.
internet paketi satın alma işi buradan nasıl oluyor? Yani benim 4 gb internetim var bu ay. İstersem satabiliyormuyum ve nasıl satıyor ve alabiliyorum. Açıklarsanız sevinirim.
Güvenilir arkadaşlara kontor karşılığı yada ytl karşılıği verebilirsin.Aynı internet paketi olan arkadaşlardan kontor veya ytl karşılıği alabilirsin...Varsa ben almak isterim.
sentiryon
Üye
verebileceğim internet paketim yokta. Öğrenmek için soruyorum. Tamam karşı taraf kontor veya TL gönderince internet paketi nasıl veriliyor?
Paket kodu var onu sana veriyor, sende sms ile servis numarasına yolluyorsun, paket hattına yükleniyor. Servis numarası yanlış hatırlamıyorsam 5010 olacak.