Türkcel 100 Mb internet Paketi aramaktayım 8 Şubat !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyup007

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
Türkcel 100 Mb internet Paketi aramaktayım 8 Şubat !
100mb veya 1 gb paket arıyorum satanlar yazssın ve kaç ontör olduğunu söylesin..

Teşekkürler :)

eser_ua

Üye
evet bende arıyorum elinde olan varsa banada ulaşsın lutfen.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
1gb aranmaktadır olan varsa ulaşsın bana...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Herkes arıyor ama satan yok :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
1gb varmı sizde

aekayhan

aekayhan

Üye
maalesef

--------------- Ekleme ---------------

son 20 kaldı

eyup007

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
Bu adam niçin banlandı merak ettim ?

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
100 mb internet paketi arıyorum

sentiryon

Üye
internet paketi satın alma işi buradan nasıl oluyor? Yani benim 4 gb internetim var bu ay. İstersem satabiliyormuyum ve nasıl satıyor ve alabiliyorum. Açıklarsanız sevinirim.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
internet paketi satın alma işi buradan nasıl oluyor? Yani benim 4 gb internetim var bu ay. İstersem satabiliyormuyum ve nasıl satıyor ve alabiliyorum. Açıklarsanız sevinirim.

Güvenilir arkadaşlara kontor karşılığı yada ytl karşılıği verebilirsin.Aynı internet paketi olan arkadaşlardan kontor veya ytl karşılıği alabilirsin...Varsa ben almak isterim.

sentiryon

Üye
verebileceğim internet paketim yokta. Öğrenmek için soruyorum. Tamam karşı taraf kontor veya TL gönderince internet paketi nasıl veriliyor?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
verebileceğim internet paketim yokta. Öğrenmek için soruyorum. Tamam karşı taraf kontor veya TL gönderince internet paketi nasıl veriliyor?

Paket kodu var onu sana veriyor, sende sms ile servis numarasına yolluyorsun, paket hattına yükleniyor. Servis numarası yanlış hatırlamıyorsam 5010 olacak.

sentiryon

Üye
Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt