Uygulama Türkçe Karalter Destekleyen Yazı Fontu

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe Karalter Destekleyen Yazı Fontu
Konunun yerini bulamadm :D

Evet tûrkçe karalter destekleyen yazı fontları atarmısınız android cihaz için :D

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Ara bul o zaman :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Sony sketch kullanıyorum çok harika
Google playe gir font installer yaz resmide A işareti olan uygulamayı indir ordan sony sketch i bul install yap reboot de ;)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Sony sketch kullanıyorum çok harika
Google playe gir font installer yaz resmide A işareti olan uygulamayı indir ordan sony sketch i bul install yap reboot de ;)
Bu uygulama hakkında Google Play'deki yorumları okudum herkesin telefonu bir daha açılmamış :D
Font Installer:
70 Adet Türkçe Font:

Font Installer uygulamasını marketten yükle. 70 adet Türkçe fontun bulunduğu zip dosyasınıda indir zipten çıkar sd kartına at. Ancak Font Installer'in kendi fontlarından yükleme sakın %95'i Türkçe karakter desteklemediği için telefonun bir daha açılmaz! SD kartına attığın fontlardan beğendiğini yükle ve telefonu yeniden başlat.
Not: Font yüklemeden önce mutlaka orjinal fontunun da bir yedeğini al :spr

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Bu uygulama hakkında Google Play'deki yorumları okudum herkesin telefonu bir daha açılmamış :D
Kardeşim telefonun desteklemediği fontu kurarsan tabi açılmaz yan taraftan bakacaksın tr karekter destekliyor mu

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Kardeşim telefonun desteklemediği fontu kurarsan tabi açılmaz yan taraftan bakacaksın tr karekter destekliyor mu
Aynı anda konuya cevap vermişiz :D Neyse Türkçe Font paketi ekledim 70 adet çoğu kişinin işini görür umarım :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Senin kullandiğın font varmı tavsiye edeceğin :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Bunlari nasil kullaniyoz

forthebest33

Üye
Font Installer:
70 Adet Türkçe Font:

Font Installer uygulamasını marketten yükle. 70 adet Türkçe fontun bulunduğu zip dosyasınıda indir zipten çıkar sd kartına at. Ancak Font Installer'in kendi fontlarından yükleme sakın %95'i Türkçe karakter desteklemediği için telefonun bir daha açılmaz! SD kartına attığın fontlardan beğendiğini yükle ve telefonu yeniden başlat.
Not: Font yüklemeden önce mutlaka orjinal fontunun da bir yedeğini al :spr
cok saol kardesım bende bunu arıyodum

SHS

SHS

Üye

İstemediğiniz kadar çok :D

Üst Alt