Türkçe Dil Stabil Değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe Dil Stabil Değil
Arkadaşlar karşılaştığınız çoğu sorunun nedeni türkçe dili ayarlamış olmanız, örneğin: yüklü olan uygulamların kısayolları türkçe dil seçeneği yüzünden kayıp ya da online bir uygulama yüklerken yüklememesinin sebebi türkçe dil.

çoğu sorunu ayarlar kısmından telefon dilini english yaparak çözebilirsiniz.

denemediğim qt sürümü kalmadı ama programlar bir türlü yüklenmiyordu, tel. dilini değiştirdim çatır çatır yükleniyor.

asıl sorun şu: ne kadar süre english ile idare edeceğiz, ne zaman tr dil desteği stabil olacak, nokia bunun için bir güncelleme çıkaracak mı?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
gelmez olsaydı bu ne ya :S haklsıınn...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anna güncellemesi çok aceleye gelmiş.
Eskisine göre hızlanma ve görsel düzelme var.
Ancak eskiye göre bir o kadar da eksikliği ve uyumsuzluk sorunu var.

Eğer arada düzeltme güncellemesi yayınlamazlarsa, Belle çıkana kadar böyle idare etmemiz gerekecek.
Belle'de de aynı sorunlar düzeltilmemiş olursa, işte o zaman elleri çeneye koyup düşünme vaktidir.

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
şu an nokia n8in taksitlerini ödüyoum, yepyeni telefon, 4-5 bilemedin 6 yıla eskiyecek bir telefon, işte o an benim için nokia bitecek, artık nokia devri kapandı, hep symbian'ı savunurdum; ama artık :pro: android :pro:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şu an nokia n8in taksitlerini ödüyoum, yepyeni telefon, 4-5 bilemedin 6 yıla eskiyecek bir telefon, işte o an benim için nokia bitecek, artık nokia devri kapandı, hep symbian'ı savunurdum; ama artık :pro: android :pro:

Aynen...
Eğer "Belle" güncellemesiyle de durumu düzeltemezlerse, dibe vuracaklar...

Sabır taşını ne kadar zorlasa da, yine de şimdilik Nokia'da devam...

mfb2

mfb2

Üye
bazılarında hiçbir sorun yok soruyorum pc suite ile güncelledim diyorlar acaba ben telefon üzerinden güncelledim diyemi görünmüyor hiçbiri

forbidden5

forbidden5

Üye
öğle saatlerinde annayı yükledim pc den hiç bir sıkıntım yok iyiki yüklemişim her açıdan gelişme var hiç bir uygulamam silinmedi yada kaybolmadı şu an ki tek sorun qt geri kalan herşeyden memnunum özellikle tarayıcı beni çok tatmin etti

Umut

Umut

Üye
İlk mesajdakilere katılıyorum. Onun dışında ekran bölme ve dikey klavye özelliğinde hayal kırıklığına uğradım. Çoğu programda bu özellik desteklenmiyor ve yine ayrı bir sayfadan küçücük tuşlarla yazmak zorunda kalıyoruz. Mesela Nimbuzz'da mesajlaştığımız pencere üzerinden yazı yazamıyoruz, fakat Fring'de aynı sayfa üzerinden yazabiliyoruz (Anna'dan önce de böyle miydi bilmiyorum).

Onun dışında tarayıcı bayağı hızlanmış, fakat işlevselliği de azalmış gibi.. Mesela önceki sürümde yer imlerine Web'e dokunduğumuzda direk ulaşabiliyorken, Anna'da 2 tane tuşa basmamız gerekiyor. Onun dışında açık olan 2. sayfayı kapatmak için de birkaç tuşa basmamız gerekiyor. Eskiden daha pratikti. Geri tuşunun ana ekrana koyulması ise iyi olmuş.

raikirin

raikirin

Üye
Dil seçiminden kaynaklanan uygulama görünmeme ve qt sorunları için format atacaktım,fakat format atanlar sorununların devam ettiğini söylüyorlar.Şimdilik sık kullandığım bir kaç programı tekrar yükledim.Sorunu düzeltmelerini beklemekteyim.Bunlar da giderilse güzel bir güncelleme olur.

can_Fb12

Üye
arkadaşlar sorun bendemi annaya güncelledim ama türkçe dil desteği yok :/

caphuscha

caphuscha

Üye
arkadaşlar sizdede oldumu bilmiyorum bu sabah farkettim. anna güncellemesinden sonra telefonumun harekt sensörü ile alarm erteleme özelliği kayboldu. telefonu yüz üstü çevirdiğimde otomatik erteleme yapıyordu, şimdi sadece sesi kesiliyor.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar belleden umudunuzu kesmeyin anna hiç bişey ama belle hersey :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt