Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok akşama bu arada android tablet aldım böyle dandik sistem görmedim çok karışık çok :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
sen daha önce de android kullandın ve sevmedin niye aldın o zaman :) wp8 tablet bulamadınmı :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok wp8 için çok erken

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tablet te pek önemli değil cepte symbian olduktan sonra :) merak işte uğraşacağız ben bunu arabaya tv niyetine aldım video şarkı çalsa yeter 10 inç te büyükmüş bayağı 7 inç en ideali ama bataryası büyük 8000 mah

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
7 inc küçük olurdu 10 inc iyi hele batarya nasıl birşey öyle 8 bin mah maşallah :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ok akşama bu arada android tablet aldım böyle dandik sistem görmedim çok karışık çok :)

hayırlı olsun levent bana karışık gelmedide arkada çalışan uygulamalara uyuz oluyorum birde içinde birkaç oyunla geldi onları kaldırmak için bir yol varmı acaba

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
var tabi yeni girdim ise bayağı çözdüm elimde orjinal rom var mi varsa düzenleme yapabilirsin ama yükleme işini birine danıştim cevap bekliyorum basit işler

Anil-D

Anil-D

Üye
abi belle refresh widget seti seffaf yaparmısın

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
artar

artar

Üye
teşekkürler iyi çalışmalar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellemeden güncellemeye değişir bir özellik demek bir ayar eklenmesi demektir buda rsc ye yeni satılar eklemek demektir yanı çok nadir eski dil dosyası yeni sürümde çalışır heleki belle exxstar buttons ta bu hiç başıma gelmedi hep sıfırdan çeviri

• Beğen
Tepkiler: sergeant_kaan
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
güncellemeden güncellemeye değişir bir özellik demek bir ayar eklenmesi demektir buda rsc ye yeni satılar eklemek demektir yanı çok nadir eski dil dosyası yeni sürümde çalışır heleki belle exxstar buttons ta bu hiç başıma gelmedi hep sıfırdan çeviri

Aynen bunu demek istemiştim. :D Yeni satır eklendiğinde en alta mı ekleniyor? Yoksa araya karışıyor mu? :hmmm

- - - Eklendi - - -

o zaman 1.7.6 yı yükle 1.7.5 in dil dosyasını yükle bakalım ne oluyor :D
Bazı güncellemelerde sorunlar vs. giderilir. Bu dil dosyasını etkilemez. Her versiyonlar uyumlu olmaz. :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dil satıları hep sona eklenmez her yere olabilir ki rsc ye çok zor dil satırı eklenir hiç denemedim ama hex ile olabilir gibi

larten123

larten123

Üye
Sağlam konu :tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

Üst Alt