Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

Test için yayınlandı. Testten geçerse artık SIGNED

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifka durumunda geçersiz bir dijital imzası var diyor ama önemli değildir inşallah . sertfika ayrıntılarında ünlem işareti yok olacaktır inşallah.

text clock çevrildi. Onayda symbian^3 widgettan indirebilirsiniz onaylanınca.

fbliaksu

Üye
Attached: [Ilko Tsenov] myExplorer v1.07(0) Symbian^3 Signed (Retail-OutCast).sis (890.1 KB (Kilobyte)) türkçe ye çevirebilirmisin acaba sana zahmet. Şimdiden teşekkürü borç bilirim...

Tepkiler: noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Attached: [Ilko Tsenov] myExplorer v1.07(0) Symbian^3 Signed (Retail-OutCast).sis (890.1 KB (Kilobyte)) türkçe ye çevirebilirmisin acaba sana zahmet. Şimdiden teşekkürü borç bilirim...

İlk bu uygulama yüzünden Tr çeviriye başladım çok sınırlı sayıda çeviri oluyor 3 4 satır beklettiğim uygulamalar listesinde 1 inci sırada ama hala tam çeviri olayını çözemedim yeni araçlar araştırıyorum bu bide battary monitör 3 ilk işim bunları çevirmek olacaktır

---------- Eklendi @ 18:31:44 ---------- Yazıldı @ 18:30:46 ----------

Denedim süper olmuş eline ve emeğine sağlık

battery monitor yeni araçlarla tekrar deneniyor.

---------- Eklendi @ 18:42:50 ---------- Yazıldı @ 18:38:23 ----------

battery monitor ayıklandı. yarın yayınlanır.

epocid ve petran kullan

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
text lock ta dll çevirdin ve çevirdiğin satırlar ut-le unicode idi onlar zaten çevriliyor epocid dll lerde ve unicode utle kodlarda ise yarıyor ama asci exelerde yaramıyor bu arada ne oldu battary monitör 3 mesajında çevirecegini söyledin bekliyoruz

Haftasonuna çevireceğim. Çok satır var.