Türkçe Çeviri İstekleriniz - MaxiPDA

adam konu açmış uğraşıyor yapıyor siz durmadan aynı program için talep veriyorsunuz adam bu mesajı kaç kere yazacak daha zahmet edip konuyu okuyun

Tepkiler: noss_bar ve Dandanakan92

'Sefer

Üye
Cover Up olmuyor mu yani

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cover Up olmuyor mu yani

Olmasına oluyor biraz uğraştırıyor ama sınırlı olması kötü mesela Exit 4 karakter Çıkış 5 karakter ne yazayım ben şimdi ve türkçe karakter ı ş olmuyor hadi ş yerine s gider ama ı nın i olması uyuzuma gidiyor bence oldu mu tam olsun olmadı mı hiç olmasın bence ama illa olsun derseniz birşeyler ayarlarım

unicode yap türkçe oluyor. Ediz yiğit'ten öğrendim.

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ansı de açılıyor değişiklik yapıyorum kaydediyorum sorun yok ı ve ş haricinde ama dediğin gibi utf8 alıp kaydedersem exe komple bozuluyor bir karakter değişiklik yapmasam bile bozuluyor bozulması doğal kodlamayı değiştiriyoruz.

yavuz580

Üye
ÂlLâh Râzı Olsun kardeşim ellerin dert görmesin çevirdiğin programlardan yararlanıyoruz işin güçün rast gelsin inşâAlLâH. Teşekkür ederim bolca.

Tepkiler: noss_bar
cok tesekkurler Allah razi olsun...
Mumkunse youtube 2.04(10) surumunu cevirirsen cok makbule gecer...
Iyi calismalar.

Tepkiler: yavuz580
Textclock decompress edildi. Unicode çeviriliyor. Tester lazım.

maxipda uygulamaları artık SIGNED olacak. Yarın akşam serrifikayı yolluyorum noss

Tepkiler: noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maxipda uygulamaları artık SIGNED olacak. Yarın akşam serrifikayı yolluyorum noss

Güzel olur üzerinde çalıştığım bir projeydi cer i halletmiştim in imei ile ilişkisini çözmeye çalışıyordum böyle birşey olursa süper olur zaten ingilizce uygulamalar yüzünden isyandayım bu şekilde alayına isyan