Türk Telekom'da grev nelere yol açacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi

Türk Telekom yarın greve gideceğini açıkladı, Bakan Binali Yıldırım devrede. Eğer grev olursa Türkiye'de hayat duracak...

15 Ekim 2007 17:53 Türk Telekom'da yarın başlayacağı açıklanan grev öncesi taraflar bugün son kez masaya oturdu. Fakat bu son görüşmede de anlaşma sağlanamadı. Haber- İş ve Türk Telekom yönetimi 17:30'da Bakan Binali Yıldırım başkanlığında tekrar bir araya gelecek. Taraflar bu kez de uzlaşamazsa yarın saat 08.00'den itibaren greve çıkılacak.

Türk Telekom yöneticileriyle Haber-İş Sendikası temsilcileri son uzlaşı arayışları için bir araya geldi. Türk telekom yönetimi, yüzde 3 zam öneriyor.
Sendika ise bu öneriyi reddediyor.

Bugün uzlaşma çıkmadığı taktirde, yarın sabahtan itibaren iletişim duracak. 26 bin 500 işçinin katılacağı grev internet erişimini de etkileyecek.

Grev neleri etkiler?

Telekom'da bugüne kadar hiç grev yapılmadı. Bu nedenle nelerin, ne oranda etkileneceği tam olarak hesap edilemiyor. Tahminler şöyle;

* 1 hafta içinde arıza nedeniyle telefonların yarısı kullanılamaz hale gelecek.

* 1 santral sahasında günde 20 ADSL arızası çıktığı düşünelecek olursa, internet felç olacak...

* Medya ve bankacılık işlemleri duracak...

* ATM'ler çalışmayacak, GSM operatörleri işlemez hale gelecek.

Ozan

Ozan

Admin
Yazık ...
1 haftadır internetin haline bakıyorum, aldıkları paraya yaptıkları işe bakıyorum ve gerçekten bu karara AYIP diyorum kimse kusura bakmasın

Quattro

Quattro

Üye
Sanki çok süper bağlantı var kesilsin varsın alıştık dandik bağlantılara bizi bunla korkutacaklarsa daha çok beklerler. Zaten ucu kendilerinede dokunacak telekom çalışanları hiçmi evinden telefon açmıyor hiçmi bankacılık işlemi yapmayacak en fazla 2 gün sürer eğer grev olursa hepsi şişirilme...

omeraydo

omeraydo

Üye
bugün sabah 16.10.2007 07:00 den öğlen 12:00 ye kadar BOLU da turkcell vadofone ve avea nın şebeke yayını kayboldu bu grevden mi yoksa herhangi bir teknik arızamı?

hayalet114

hayalet114

Üye
turkcellden arama yapamıyorum sebeke mesgul dıyo sebep bumu???:(:(:(

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Kesintilerin sebebi grev ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu akşam arkadaşında telefonu çekmiyordu benimde. Grev yarın değil miydi yaw :)

targa911

Üye
2 günden beri deliriyorum turkcell felç :(

Powerofdreams

Powerofdreams

Üye
Paramızla walla rezil oluyoruz Yok mu TTNETten başka adam ???

Quattro

Quattro

Üye
İzmir de cep telefonu şebekelerinde öle aman aman problem yok gibi sadece net biraz yavaş okadar benim gördüğüm kadaarıyla tabi..

asx5

Üye
grev yapanları canı gönülden desteklıyorum

youngprogrammer

Üye
ah o grev yüzünden benim smslerim gitmedi:(

QxQ

QxQ

Üye
Ayıp be ayıp dünya kadar para alıyorlar hayla beğenmiyorlar. Zaten yaptıkları işe göre 4 kat para alıyorlar. Bir sürü telekomda çalışan tanıyorum. Adamlar yatıyor ya iş yerine gidiyorlar ama çay kahve içmekten iş yapmaya zaman bulamıyorlar. Bir adamın yapacağı işte 7 adam çalışıyor ama bir adamlık iş bile çıkartmıyorlar. Telekom özelleşti bu olaylar biraz biraz düzelmeye doğru gidiyor ama yine da vahim. Ya neredeyse her şefin özel şöförü var (dı). %3 bile çok fazla zaten aldıkları paraya vurursak güzel para ediyor. Ya biz diğer memurlar ne yapsın. El kadar maaşa %2 zam yapıyorlar. 15-20 lira ediyor. Bizde mi grev yapalım. İşten anlamayanların yaptıklarına bakın ya sanırım hayla grev devam ediyor. Telekoma kocamannn bir :bann::bann::bann:

__Midas__

__Midas__

Üye
bizim fatura geç geldi 25 kuruş fazla ödedik ya,

sonbela

sonbela

Üye
bana telefon faturası gelmiyor telekom dan:D 1 aydır burda grev ne zamandır var saten:(

ertekincelik

Üye
tebrikler rap

fatal19ty

fatal19ty

Üye
para weripte erzil oluoz 1600 milyon maaş alıyolar yetmiyomu onlara

lazkop

Üye
tesekkurr bılgılendırdıgın ıcın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt