Turk Telekom'da e-faturaya geçerek Her ay 10 dakika ücretsiz konuşabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Turk Telekom'da e-faturaya geçerek Her ay 10 dakika ücretsiz konuşabilirsiniz
Daha evvel Türk Oger Telekom'un e-faturaya geçiş için kolları sıvadığını ve bu konuda ne kadar başarılı olacaklarını beraber tartışmıştık. Konuyla ilgili öngördüğümüz nokta, eğer işlem kolaylaştırılmaz ve geçiş için promosyon yapılmazsa, kullanıcıların e-faturaya geçmek için pek de istekli olmayacaklarını işaret etmiştik. Telekom, e-faturaya geçişi hızlandırmak içni biraz daha kolları sıvamış:

• E-fatura için online başvuru artık mümkün. Başvuru için . Formu doldurmak yeterli, belirttiğiniz saatte Telekom sizi arıyor ve işlem onaylanıyor.
  • E-faturaya geçen aboneler her ay 10 dakika ücretsiz konuşma hakkı kazanıyor. Bu 10 dakika hediyesi sadece şehir içi aramalarda ve 2008 sonuna kadar geçerli.
Bundan sonra akıllara gelen soru ise e-faturaların e-posta adreslerine doğru zamanda ulaştırılıp ulaştırılmayacağı. Eğer Oger Telekom e-posta gönderme işini hafife alırsa, ki yüzbinlerce kullanıcıya çok kısa süre içerisinde e-posta göndermek için epey güçlü sunuculara ihtiyaç olacak, e-faturaları olması gerekenden daha geç e-posta kutularımızda görebiliriz.
E-faturaya geçince, sadece e-posta olarak değil, SMS olarak da fatura bilgileri gönderilecek. Tabii detaylı bilgiler olmayacak ancak fatura tutarı ve son ödeme tarihi gibi bilgiler yeterli.
Telekom'un bu kampanyasından evvel e-faturaya geçen kullanıcılar, Nisan 2008'den itibaren bedava dakika hediyesini kullanabiliyormuş. Bunu da son not olarak düşelim.

Ben internet sitesi aracılıgı ile başvurumu yaptım ve ev telefonundan arayıp teyit ettiler, bakalım e-fatura yı bekliyor olacağım. 10 dk ücretsiz konuşmadan dolayı tercih etmedim sadece yapılan hareketin bilinçli oldugunun farkındayım, aynı zamanda otomatik ödme talimatı olmasına rağmen her ay boşyere eve gelen fatura kirliliginden kurtulmak için tercih edilebilir güzel bir sistem ...

PCLABS

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ewet qüzel kampanya hemde agaclarımız acısındaan

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bilgi için saol

Üst Alt