Faturasız / Faturalı Türk Telekom Toplu SMS Gönderme Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Toplu SMS Gönderme Paketleri
Türk Telekom toplu sms paketleri ile birlikte artık çok kolay bir şekilde mesaj gönderimi gerçekleştirebiliyorsunuz. Türk Telekom toplu sms gönderimiyle ilgili detaylar makalemizde yer alıyor.

Eskiden bayramlarda tebrik kartları alınır, eşe dosta yüzlercesi gönderilinirdi. Bu tebrik kartlarının ulaşıp, ulaşmadığı ise tam bir muamma, ancak günümüz teknolojisi ile beraber toplu sms paketleri sayesinde tek bir tuşla insanlar eşine dostuna yüzlerce tebrik mesajını gönderip, uzakları yakın edebiliyor. Üstelik toplu sms paketleri sayesinde, şirketinizin çalışanlarına, müşterilerine ürün tanıtımlarınızı, uyarılarınızı ya da toplantı gibi bilgilerinizi tek tuşla iletebilirsiniz.

Toplu sms nedir?
Sorusunu, bu konu hakkında hiç fikri olmayanlar için ele alalım. Akıllı telefonlarda veya eski model internet bağlantısına izin veren telefonlarda, ileti yazma ekranında, “Alıcı” bölümüne ekleme düğmesine tıklayarak, rehberinizdeki herkesi seçip, yazmış olduğunuz sms bu seçili kişilere toplu olarak göndermenize yarar. Bazı telefon modellerinde maksimum seçebileceğiniz kişi 20 ile sınırlı olurken, bazılarında bu sayı 100’e kadar çıkmaktadır. Ancak hemen endişe etmeyin, part part gönderip, yapıp, tüm rehberinizdeki kişilere bayram tebriğinizi toplu bir şekilde gönderebilirsiniz.

Toplu sms paketleri, sms özelliği desteklemeyen, ev ve iş telefonlarına bile hizmet vermektedir. “Text to Speech” özelliği ile beraber mesajınızı sesli olarak kaydedip, tüm eş, dostlarınıza sesli olarak toplu bir şekilde gönderebilirsiniz. Böylece mesaj gönderdiğiniz kişinin telefonun sms destekleyip, desteklemediği sorun olmaksızın, mesajınızın ilgili adrese ulaşır.

Toplu sms paketlerinin bir diğer güzelliği ise, sadece gönderimi başarılı olan smsler için ücret kesmeleridir. Ancak hemen korkmayın, attığınız smslerin ortalama %95 kadarı iletilir.

Paket Özellikleri
Türk Telekom toplu sms paketlerinden yararlanabilmek için, Türk Telekom iş telefonu, dijital, ikili ya da çoklu hat ya da sanal santral hizmetlerinden sadece birinin abonesi olmanız yetecektir.

  • Toplu smslerde karakter sınırı 160’dır. 160 karakter, 1 smslik ücrete tabi tutulur.
  • Hizmet, ihtiyaca göre faturalandırılır. Farklı sms paketlerinin sms hacimleri farklı olup, hemen her bütçeye göre paket mevcuttur.
  • Ücret, aylık kullandığınzı tarifeniz üzerinden faturanıza yansıtılır. Bu yansıtmaya sadece başarılı smsler dahil olur.
  • Türk Telekomun kullanıcı dostu arayüzü sayesinde smslerinizi kolayca atabilirsiniz.
Ücretlendirme

Türk Telekom toplu sms paketlerinin ücret tarifesi aşağıdaki gibidir

Başvuru
İşyerim çağrı merkezini 444 5 444 numarası ile arayarak, hizmet başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ofis sahibiyseniz aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.



Toplu sms paketlerinden yararlanacak kişiler, internet bağlantısına sahip olmalı, SOAP Web Servisleri için uygun yazılıma sahip olmalı ve Türk Telekom’dan telefon hizmeti almalıdır. Bu üç şartı sağlayan kişiler, toplu sms hizmetini alabilirler.

Eğer aldığınız sms hizmeti taahhütlü ise belirli bir zaman aralığında, anlaşmada belirttiğiniz sms miktarı için fatura ödemeniz gerekecektir. Taahhütsüz ise, harcadığınız sms sayısı kadar ücret ödersiniz.

Başvuru Evrakları

Başvuruda bulunacak kişilerin kimliği gereklidir. Ayrıca Alfanumerik Başlık Talep Formu ile Taahhütname de gerekli evraklar arasındadır. Son olarak ise, almak istediğiniz hizmete göre Taahhütsüz veya Taahhütlü Toplu SMS Sözleşmesi. Son iki evrağı aşağıdaki bağlantıları kullanarak temin edebilirsiniz.

Evrak no 1:

Evrak no2:

Toplu sms gönderebilmek için, abonelik başladıktan sonra size sağlanan masaüstü programını yada web arayüzünü kullanarak istediğiniz ev yada iş telefonlarına toplu smslerinizi kolaylıkla gönderebileceksiniz. Eğer sms göndereceğiniz numaraların sms özelliği yoksa mesajlarınız “text to speech” özelliği ile sesli olarak gönderilir. Bu şekilde herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmaksınız smslerinizi özgürce gönderebileceksiniz.

Toplu smsler için saat kısıtlaması mevcuttur. Akşam 22:00 ile sabah 09:00 saatleri arasında toplu smslerinizi gönderebilirsiniz. Bu kısıtlama müşteriyi korumaya yöneliktir.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tşkler
 


Üst Alt