eemir99
Üye
-
Konu Sahibi
-
Türktelekom bildigimiz gibi satıldı artık türklerin deil çok pahalı her ay en 30-40 ytl arası fatura gelior %20 si vergi :S bunun için ben evdeki telefonu kapattırdım ve şu an ailem hatta anneannem bile cep telefonu kullanıor sınırsız tarifeden faydalnıoruz ve çok çok memnunum + telefonu kapattırdım ondanda memnunum ttnet i de iptal ettircem yerine biri ye geçiorum ve ondanda memnun olacam çünkü ucuz ve türklerin detaylı bilgi içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsrail Şirketi olan Oger Telekom'a!. Hem de yok pahasina satıldı.
Türktelekomu bıraktım rahat ettim hem maddi hemde performans hemde özelleştirildiği için nedeni:en önemli öz varliklarimzdan biri, haberlesmemiz, mahremiyetimizin candamari satıldı şimdi aynı fiyata üst seviye hizmet aldığım Tellcoma quicknete geçtim 10 mbit sınırsız 1 mbit sınırsız ile aynı para üstelik 1 mbit upload olanağı ona göre pirelli modem veriyor keşke heryere getirebilse hizmetini bütün şikayetçi arkadaşlarım faydalanma imkanı bulsa...
Türktelekom bildigimiz gibi satıldı artık türklerin deil çok pahalı her ay en 30-40 ytl arası fatura gelior %20 si vergi :S bunun için ben evdeki telefonu kapattırdım ve şu an ailem hatta anneannem bile cep telefonu kullanıor sınırsız tarifeden faydalnıoruz ve çok çok memnunum + telefonu kapattırdım ondanda memnunum ttnet i de iptal ettircem yerine biri ye geçiorum ve ondanda memnun olacam çünkü ucuz ve türklerin detaylı bilgi içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?