Faturasız / Faturalı Türk Telekom gizli numaradan arama kapatma ve açma

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom gizli numaradan arama kapatma ve açma
Avea olan adını değiştiren ve Türkiye'nin yeni GSM operatörü olarak karşımıza çıkan Türk Telekom, yeni ismi ve yeni servisleri ile yoluna devam ediyor. Türk Telekom abonelerinin en çok merak ettiği servislerden birisinin ise gizli numaradan aranmayı engelleme yada bu engeli yeniden nasıl kaldıracağı olarak karşımıza çıkıyor.

Zaman zaman sizleri gizli numaradan arayarak taciz edenler olduğu nedeniyle bu durum engellenebilecekken, kimi zamanlarda ise bu durumun yaşanmadığı nedeniyle engelin kaldırılması gerekebiliriz. Türk Telekom gizli numaradan aranmaya telefonu engelleme yada bu engeli açmak için herhangi bir ücret ödemediğinizi de belirtelim.

Yani servisin kullanımı için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Gizli numaradan engellemeyi *100# numarasını tuşlayarak açılan ekrandan gerçekleştirebilirsiniz. Yada dilerseniz bu işlemi gerçekleştirmek için *253# numarasını aramanız yeterli olacaktır. Eğer gizli numaradan aramaya telefonunuz açıksa bu aramayı gerçekleştirip engelleyebilir yada kapalıysa bu aramayı gerçekleştirerek açabilirsiniz.

  • Gizli numara engelleme:*253#
  • Alternatif gizli numara engelleme:*100#
 
  • Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Aynen benim gizli numaralara kapalı :)
 


Üst Alt