Faturasız / Faturalı Türk Telekom Ek Dakika Paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Türk Telekom Ek Dakika Paketleri
Türkiye’nin GSM sektöründeki en yeni isimlerinden olan ve bu alanda gösterdiği faaliyetler ile varlığını rakiplerine ve abonelerine hissettiren Türk Telekom, gün geçtikçe bu alandaki başarısını git gide arttırıyor. Gün geçtikçe başarısını arttıran firma abone sayısını her gün arttırmaya devam ediyor. Artan abone sayısı ile birlikte daha çok önem göstermesi ve ilgilenmesi gereken mobil kullanıcı sayısı olan telekomünikasyon şirketi müşterilerinin ihtiyaçlarına ve isteklerine yanıt vermek amacı ile onlara birbirinden güzel fırsatlar sunuyor.


Türk Telekom Ek Dakika
Birçok mobil hat kullanıcısının ortak problemi olan yetersiz dakika içerikleri birçok kişiyi sıkıntıya sokuyor. Dev operatör firması ise bu soruna ek konuşma paketleri ile çözüm bulmaya çalışıyor. Hazırlanan bu teklif ile beraber birçok kullanıcı istedikleri ve ihtiyaçlarını karşılayacak olan seçeneği seçip kaldıkları yerden yakınları ile konuşma hakkına kaldıkları yerden devam edebilecekler. Sizde gelip bu size özel hazırlanan tekliflerden hemen faydalanmaya başlayın.

Ek Dakika Tarifelerine Nasıl Katılabilirim?
İnternet üzerinden istediğiniz paketi satın alabilirsiniz ya da seçtiğiniz fırsata ait anahtar kodu 5555’ye kısa mesaj atarak da katılabilirsiniz. Çağrı merkezi ile iletişime geçerek de satın alabilirsiniz.

Nasıl İptal Edebilirsiniz?
444 1 444’e telefon edip müşteri hizmetleri ile iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden ya da Türk Telekom bayilerinden de iptal edebilirsiniz.

Katılım Şartları Nelerdir?
Sağlamanız gereken bir koşul bulunmamaktadır.

İçeriği Nedir?
  • 100 DK: Her yöne konuşabileceğiniz 100 dakikaya 6 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.
  • 250 DK: 9 TL karşılığında her yöne konuşabileceğiniz 250 dakikaya sahip olabilirsiniz.
  • 500 DK: Her yöne konuşabileceğiniz 500 dakikayı sadece 12 TL ödeyerek satın alabilirsiniz ve yakınlarınız ile konuşma keyfine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
  • Kat Kat Her Yöne: 7 TL ödeyip her yöne 100 dakika konuşma hakkı satın alabilirsiniz. Üstelik satın aldığınız fırsat bittiğinde tekrar satın alma imkânınız da bulunmaktadır.

Detaylar
  • Kullanım haklarınız bittiğinde kısa mesaj yolu ile bilgilendirilirsiniz.
  • Kullanmadığınız haklar dakikalar silinir.
  • Kullanım haklarınızı öğrenmek için 5555’e “KALAN” yazıp göndermeniz ya da internet üzerinden kullanıcı bilgileriniz ile giriş yaparak öğrenmeniz mümkündür.
 


Üst Alt