Türk Telekom, 2010 Yılı Başında Sabit Hatsız İnternet Aboneliği İçin Hazırlıklara Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Türk Telekom, 2010 Yılı Başında Sabit Hatsız İnternet Aboneliği İçin Hazırlıklara Başladı

Telekom Müdürü Sakin Çetintürk, itirazların ardından sabit hat olmaksızın internet dağıtımı yapmak için çalışma başlatıldığını açıkladı.

Bugün'deki habre göre, zamanı kesin olmamakla beraber projeler ürettiklerini kaydeden Çetintürk, amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.

İnternet abonesi olmak isteyenlerin sabit hat ücreti yüzünden vazgeçebildiğini vurgulayan Çetintürk, "Genel müdürlüğümüz, bu konuda oldukça hassas. Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda, telefon hattı açmadan internet dağıtmak için çalışmalara başladı. GSM şirketlerinin de dağıttığı 3G internet döneminin ardından teknoloji hızla ilerliyor. Kablo sayesinde ADSL dediğimiz internet daha hızlı ve güvenli." dedi.

Uygulamadan ilk faydalanacak illerden birinin Çanakkale olacağını hatırlatan Sakin Çetintürk, sadece para kazanma döneminin geride kaldığını, kurum olarak hizmet odaklı bir anlayışla müşterilerinin karşısına çıktıklarını sözlerine ekledi.

(Sabah)

• Beğen
Tepkiler: musatekin91 ve Lord_oF_Dark

ca_sus

Üye
hele şükür ya bunların dertleri milleti soymak kardeş inş devamıda gelir haber le kalmaz

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Tabi canım bende inandım ilk önce şu internet fiyatlarında bir düzenleme yapın.Sınırsız tarifeler el yakıyor

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Umarım 2010'a hazır hale gelinir.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bir türlü yapamadılar...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yapacaklarıda meçhul

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
inşallah yaparlar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Mahkeme kararı var, yapmak durumundalar...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Mahkemeyi takacaklarını sanmıyorum.El altından temyize götürürler

Larock

Larock

Üye
bunlardan adam olunmaz...
açıkça söylesenize milleti sömürüyoruz...

A1234567A

A1234567A

Üye
inşallah... inşallah olur valla milleti soyuyo türk telekom

aydingucin

aydingucin

Üye
Ne sömürmesi açık açık soygun yapıyorlar.

serbest888

serbest888

Üye
Arkadaşlar adam açık açık söylemiş "para kazanma devri bitti "diye . Doğru keseyi ağzına kadar doldurdular milletten her ay birsürü sabit ücret aldılar.

dogan_1977

Üye
bu adam böyle bir şey söylememiştir.söylediyse bile 2010 ocakta mutlaka bir dağıtıcının kampanya yapacağını duymuştur.müşteri kaybetmemek için.ölseniz bir kaşık su vermez bu... anladınız siz onu.

maxitr

maxitr

Üye
bir ümit ola bilir insallah!!!!!:hmmm

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
her ay 49 ytl yerine 65 ytl geliyor bu nee vicdansızlık yaa .. 2010 dada bu kazığa devam ederse asla tt net kullanmam...inş seneye insafa geliyor yoksa gece gündüz .......... ::D:D:D:DD:D:D:D:D:

aydingucin

aydingucin

Üye
Telekom imana geliyor diyecem yalan söylemiş olacağım.Arkadaşlar bu sabit hasız internet ancak 2011e yetişir.Henüz memlekette adam gibi bir fiberoptik hattı yok.Ne olacak memleketin hali bilmiyorum.

yilmaz64

yilmaz64

Üye
ben 6 aydır bekliyorum sabit hatsız interneti ama hala çıkmadı böyle gidersede çıkmaz hem çıksada pek birşeyin fark edeceğini sanmıyorum sebebide şuki sabit hatsız internet demek telekom için büyük bir kayıp olur onun için bu seferde adsl ücretleri artar aksi halde böyle bir iyiliği kesinlikle yapacağını sanmam size kısa bir örnek ben en son interneti (ttnet) kapattırdığımda çok az kotayı aşmıştım bana son gelen fatura 0,27tl sizce bu kadarlık bile faturayı gönderen ttnet sanmıyorum sabit hatsız internet hizmeti sunacağı

--------------- Ekleme ---------------

telekom çooook zor imana gelir hemen yarın başlasa bile bu hizmete bedava hizmet vermez bugün 29tl olan en düşün net bağlantısı 40tl olur onun için bence yapmasın daha iyi

acati

acati

Üye
2010 un 4. ayına giriyoruz. Adil rekabet olmadan girmez telekom bu işe. Ayrıca bir de komik birşey duydum: Ev telefonlarının da özel firmaların hizmetine açılmasına rağmen; örneğin BİRİ den ev telefonu bağlatan adama 2 fatura geliyormuş. birisi BİRİ nin , diğeri de telekomun sabit hatladan aldığı sabit ücret! Çüş artık, oha artık! Bilgisayrdan anlayan birileri gelsin artık şu Telekomünikasyon kurumunun başına yahu....

Üst Alt