Türk tasarımı en uzun cep telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
Türk tasarımı en uzun cep telefonu

Dünyanın en uzun cep telefonu konsepti bir Türk tasarımcının imzasını taşıyor.

Cep telefonlarında yapılacak her şey yapıldı, icat edilecek her şey edildi derken bir Türk tasarımcının elinden çıkan dünyanın en uzun cep telefonu konsepti bizi şaşırtmayı başardı.
Tamer Köşeli tarafından ortaya konan ve adına "Need" (ihtiyaç) denen konsept, hem ekranın boyutunu hem de işlevselliğini artırıyor. Üründe MP3 çalar veya kamera bulunmuyor ama zaten telefonun amacı multimedya değil telefon görüşmesini mümkün olan en kolay şekilde gerçekleştirmeye imkan vermek.
Bu cep telefonunda iki adet OLED ekran bulunuyor. Biri günün saatini, arayan numaraları ve benzer bilgileri gösterirken, telefonun gövdesi boyunca uzanan diğer dev ekran ile ek işlemler gerçekleştiriliyor. Galerimizde telefonun nasıl kullanıldığını ve ne seçenekler sunduğunu izleyebilirsiniz.

blackmetalic

blackmetalic

Üye
gerçekten de görünüşü çok ilginçmiş.Aynı gemi gibi mubarek......

Altun.

Altun.

Üye
cebe sığmazki bu

delrico

delrico

Emekli Yönetici
ulen o ne ole kumandan gibi:ehe

_KadirşinaS_

Üye
cebe sığmazki bu

Bunu koymak için aynı şirket bir de pantolon üretse, şöyle uzun cepli. Yoksa chona'nın dediği gibi cebe sığmaz, dışarı sarkar, yanlış anlamalara sebep olabilir mazallah.:D:D:D

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
_KadirşinaS_ kardeşim doğru söylüyur valla

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
iyice abartmaya devam ediyolar bunlar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bence çok gereksiz... İlginç olsun diye bakalım daha neler yapacaklar...

İnsanoğlu uzun yıllar reali (gerçeği) aradı!.. Sanayi devrimiydi, Rönesastı, Reformdu, Fransız İhtilali, Aydınlanma Çağı vs... derken reali buldu adına da realizm dedi!.. Ama doyumsuzdu! Yetmedi ona!!! Sürrealizm diye bir şey icadetti... Ressamlar çıktı Picasso gibi Dali gibi, kübizmdi oydu buydu derken göz zevkimizi katlettiler!.. Müzik zevkimiz de kullan at kolonyalı mendiller gibi oldu! Anımız güzel geçsin yeter! Kalite önemli değil, yeter ki popüler olsun dendi ve artık kitaplar bile köşe yazıları gibi güncel haberler üzerine yazılmaya başladı... Zaten kolonyalı mendiller de kolay-ucuz-popüler diye ıslak mendile dönüştü... Hayatın bana kalırsa bu hızdan ötürü çivisi çıktı... Yeter diyorum bazen... Bir duraklat tuşu arıyorum... Basıp kafamı dinlemek için...

Soneday

Soneday

Üye
Bi alo demeyle kırılmasın.
Şaka bir yana şu çılgın türkler :oke:

Calaissien

Üye
bir Türk tasarımı olması gurur verici tabi

--------------- Ekleme ---------------

ama konu hortlamış gibime geldi

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
evet harika bi şey dostum

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
heheh ilginç bi telefon tasarımı

nurikaratas

nurikaratas

Üye
Bunu koymak için aynı şirket bir de pantolon üretse, şöyle uzun cepli. Yoksa chona'nın dediği gibi cebe sığmaz, dışarı sarkar, yanlış anlamalara sebep olabilir mazallah.:D:D:D
doğru söylüyor insanın başına her şey gelebilir...

black_angel2123

black_angel2123

Üye
iğrenç bşe

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
o nedemek yaa gurur duyman lazım kardeşim sonuçta bizim tasarımımz olan bir şey

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
bune böyle klavye kadar bişey:)

xkadir61

xkadir61

Üye
hayret! nasıl olduda çinliler hala yapamadı aynısını. şaşırdım doğrusu.

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
    Konu Sahibi
gurur duyman lazım kardeşim hayret değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt