Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk olmak insanoğluna verilen en büyük rütbe ve asilliktir.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR
Üye
Konu Sahibi
Türk olmak insanoğluna verilen en büyük rütbe ve asilliktir.
Bir Türk olarak çalan müziğin beni çok etkilediğini fark ettim. Sizlerde video hakkında yorumlarınızı yazar mısınız?
çok sevdiğim bi video önden gelenler ölüm timleri o kadar kişinin arasına ölümüne giriyolar sonra sağ kalanlar kaçıp diğerlerini tuzağa düşürüyoalr harika gerçekten
çok sevdiğim bi video önden gelenler ölüm timleri o kadar kişinin arasına ölümüne giriyolar sonra sağ kalanlar kaçıp diğerlerini tuzağa düşürüyoalr harika gerçekten
Konuya göstermiş olduğun ilgi ve alakadan dolayı teşükkür ederim kardeşim.
xserhatx
Üye
300 spartalı değil 40 görktürklü
enkazcı
Üye
gerçekten güzel ya müzik
arslansem
Üye
Evet müzik çok güzel
senhor_diabo
Üye
dombıra mıydı öyle bişeydi sanırımın müzik türkmenistanlı bi adam söylüo ve video cengizhan filmindeki bi bölümden alınmıştı sanırım internette sorun olduğu için izleyemedim
dombıra mıydı öyle bişeydi sanırımın müzik türkmenistanlı bi adam söylüo ve video cengizhan filmindeki bi bölümden alınmıştı sanırım internette sorun olduğu için izleyemedim
Evet müzik dombıra doğru hatırlıyorsun, Dombıra; Dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan sayıları bugün dünyada 1.030.000 kişi olan Nogay Türkleri savaş müziğidir.