Türk olmak insanoğluna verilen en büyük rütbe ve asilliktir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Türk olmak insanoğluna verilen en büyük rütbe ve asilliktir.
Bir Türk olarak çalan müziğin beni çok etkilediğini fark ettim. Sizlerde video hakkında yorumlarınızı yazar mısınız?

[video=youtube;7Uj4GidWdvY]http://www.youtube.com/watch?v=7Uj4GidWdvY&feature=related[/video]

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392, Tuba.Erva, bu_rakrak ve 1 kişi daha

xserhatx

xserhatx

Üye
çok sevdiğim bi video önden gelenler ölüm timleri o kadar kişinin arasına ölümüne giriyolar sonra sağ kalanlar kaçıp diğerlerini tuzağa düşürüyoalr harika gerçekten

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
çok sevdiğim bi video önden gelenler ölüm timleri o kadar kişinin arasına ölümüne giriyolar sonra sağ kalanlar kaçıp diğerlerini tuzağa düşürüyoalr harika gerçekten

Konuya göstermiş olduğun ilgi ve alakadan dolayı teşükkür ederim kardeşim.

xserhatx

xserhatx

Üye
300 spartalı değil 40 görktürklü :oke:

• Beğen
Tepkiler: bu_rakrak

enkazcı

Üye
gerçekten güzel ya müzik

arslansem

arslansem

Üye
Evet müzik çok güzel :good:

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
dombıra mıydı öyle bişeydi sanırımın müzik türkmenistanlı bi adam söylüo ve video cengizhan filmindeki bi bölümden alınmıştı sanırım internette sorun olduğu için izleyemedim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
dombıra mıydı öyle bişeydi sanırımın müzik türkmenistanlı bi adam söylüo ve video cengizhan filmindeki bi bölümden alınmıştı sanırım internette sorun olduğu için izleyemedim

Evet müzik dombıra doğru hatırlıyorsun, Dombıra; Dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan sayıları bugün dünyada 1.030.000 kişi olan Nogay Türkleri savaş müziğidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt