papakudioflu
Emekli Yönetici
Aselsan ın ürettiğimi acaba
Yapmasına yapıyorlarda maalesef bizim insanlarımız(bir kısım)bunu kabullenemiyor.
evet herkes burun kivirmişti. Ama bir urune kendi halki sahip cikmazsa hic kimse cikmaz. Yoksa aselsan cok ustun savaş sistemleri uretiyor telefon mu uretemiyecek. Adamlar dinlenemeyen iki telsizden birisini yaptilar.
Yapmasına yapıyorlarda maalesef bizim insanlarımız(bir kısım)bunu kabullenemiyor.
İnşallah
mesela bu habere konu maxiplus'dan sonra maxipro gelicek Turkcell'den ve iphone,sgs3,one x ile yarişacak duzeyde olacagi soyleniyor. Türkcell boyle boyle yakinda cep telefonu ureticisi durumuna bile gelicektir.
Tabiikide kalite çok önemli ama bazıları daha görüp bilmeden Biz yapamayız,beceremeyiz moduna çoktan bağlıyorlar zaten.kaliteye laf edene zaten lafım yok,peşin hüküm verene lafımEsendağlı kardeşim
kaliteye önem verilsin bak bakalım o kısım bişey diyebilecekmi
İnşallah
- - - Eklendi - - -
Tabiikide kalite çok önemli ama bazıları daha görüp bilmeden Biz yapamayız,beceremeyiz moduna çoktan bağlıyorlar zaten.kaliteye laf edene zaten lafım yok,peşin hüküm verene lafım
hunkarim Turkcell sahip oldugu satiş agi ve pazarlama gucunu kullanarak parasina gore cihazlar satiyor.
Yani hünkarım parasına göre biraz haksızlık olur T20'ye çünkü ilk çıktığında 480 TL idi ve Wildfire S,Galaxy Mini / Gio / Ace gibi kendinin fiyatının üstündeki bir çok modeli yalayıp yutuyordu.Ram / Cpu / Gpu iç açıcı gözükmese de gerçekten iyi bir f / p ürünü.
100 lira gene neyse ücra köşelerde küçük fabrikasyonlarda karın tokluğuna çalışan insanlar varevet çok haklısın. Çoğu ürün ve marka çin'de üretiliyor. Burda 800lira maaş vereceğine maliyeti buraya göre 100lira kadar maaş veriyor adamlar..
amazon tablet bile var abi ipad e rakip
ben de onu diyorum işte hunkarim belli bir sure kendisine bir kullanici kitlesi oluşturdu mu daha ne cihazlar gelir kimbilir. Bkz.amazon kindle markasiyla wp8 cep telefonlari.
ben de onu diyorum işte hunkarim belli bir sure kendisine bir kullanici kitlesi oluşturdu mu daha ne cihazlar gelir kimbilir. Bkz.amazon kindle markasiyla wp8 cep telefonlari.
Bakalım çok büyürse çok tutar,çok tutarsa çok büyür de() Android olduğu sürece ben almam galiba...
Aman Allah göstermesinsevebilirsin fan olmada
android i seVmiyorsun sanirim hunkarimben su an gb kullaniyorum android benim de pek hosuma gitmese de gb yi seviyorum yahu
ics de tam bir facia jelly bean kaymak gibiYa ben ICS ve Jb'ini seviyorum.
JB yi ben de severim ama ICS yi gözüm tutmadıYa ben ICS ve Jb'ini seviyorum.
tabiii
ics de tam bir facia jelly bean kaymak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?