Türk Korkusu Yunanistanı Yaktı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Türk Korkusu Yunanistanı Yaktı...
Yunan milletvekili, Yunanistan'ın batmasında Türkiye'nin rolü olduğunu söyledi...

Yunan Hıristiyan Demokrat vekil Georgios Koumoutsakosden“Yunanistan ekonomik kriz içinde olmasının bir sebebi de askeri harcamalardır. Yunan hükümeti Türkiye’den gelen tehdit yüzünden oldu. Gelen tehdit üzerine Yunanistan Türkiye’ye karşı silah almak zorunda kaldı” iddiasında bulundu.
Ekonomik krizi bitirmek için ser önlemler alan yunanistan bundan sonra savunma harcamalarınıda kısacak
Türk korkusu bile yunanistanı batırmayı yetti
EE şu nacizane sözü söylemeden edemeyeceğim
İti öldürme korkut :ehe

• Beğen
Tepkiler: mustafa, mekanik ve gokhangural

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:kop: :kop: :kop:

Onların toplam nüfusu kadar bizim ordumuz var. Bu kadar korkmaları da normaldir. :d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yunanı öldürme korkut:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:ehe :ehe

KuCuKKoYLu

KuCuKKoYLu

Üye
Askerler var gençler var bu VATANI yunanlarmı alacak gülerim sadece:aha::aha::aha::aha::aha:
BU VATAN BİZİM VE BİZİM KALACAK KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR!

akula

akula

Üye
adamlar kabız olsalar bizden bilecekler

arslansem

arslansem

Üye
:naughty: :naughty: :naughty: akıllı olun adam olun :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Lisedeykn milli güvenlik hocasının sarf ettiği söz
TÜKÜRSEK BOĞARIZ ONLARI:D

Emir

Emir

Üye
EE bizide denze dökseler bizde korkarız sudan çanakkaledeki o savaşın hala onlarda büyük bir damgası var ve dünyanın sonuna dekte kalacak it gibi korktular kaçck yer bulamayıp sudan çıkmış balık gibi denize döküldüler bu vatan her zaman için türklerindir ve kanımızın sondamlasına kadarda savaşır ölürüz ama hiçbir zaman vatanımızı satmayız NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

gokhangural

Üye
sadece bir grup türkü onların topraklarına soksak yeterli önemli olan sayısal çoğunluk değil yürek biz bunu yıllardır yapıyoruz ve bu konuda da çok başarılıyız ah bide dış tehtitler ile birbirimizi yemesek güzel olcakta bizim bazı gerizekalı gruplarımız bu yeme düşüyor..

mekanik

Üye
adamlara şartlı sadaka verdiler parayı alır almaz yine gemi ve uçak anlaşması yapmış ne inat bi millet...:off:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
sadece bir grup türkü onların topraklarına soksak yeterli önemli olan sayısal çoğunluk değil yürek biz bunu yıllardır yapıyoruz ve bu konuda da çok başarılıyız ah bide dış tehtitler ile birbirimizi yemesek güzel olcakta bizim bazı gerizekalı gruplarımız bu yeme düşüyor..
Haklısın .Bizim Türklerde şu anlayış var Hem sanalda hem hayatta Rütbe yüksek oldugu zaman çoğu kişi benliğini yitiriyor.Buda sadece bizde vardır herhalde.CO-ADMİN ya başkası değil resmen israille savaşa girsek yeniliriz diyor belki berebarlik sanki idda kuponu dolduruyor.Birtonda sebeb sayıyor yok silahları varmışta yok üstün teknolojileri varmışta yok onlar 60 yıldır savaşıyormuşta yok biz onların silahını kullanıyomusuzda...Yahu kardeşim kurtuluş savasını biz neyle kazandık ne silah vardı ne ordu.Ordusuz bir millet yedi dübele meydan okuyup hepsini toprakalrında atarken İsrail dünyayı getirse dünya arkalarında olsa bizi yenip burdan atabilir mi?Allah gostermesin bir savaş çıkıp burayı işgal etse israil bizi burdan atmaya gücü yetebilir mi?Ama adam buna inanıyor.Böyle olduktan kendini baştan yenilgiye kabul ettikten sonra bırak israili kabileyle savaşa girsen gene kaybedersin.Neyse bu forumda karşıt görüşlere yer yok fazla.Uyarı cezasından belli.BOyle yazınca admine hakaret sayılıyor:off:Valal benim yapıp budur heryerde açık konusurum birkaç forumda bazı iktidar yanlısı baya bir çogaldı.Ek kaynak mı vardır nedir.Adam haber5 vakithaber.com ne kadar cemaatci kuruluş varsa reklamını almış paso artık girmiyorum eskisi kadar oraya.Kimin ne yaptıgı ne önemli ?Hem siyaset yapmak yasak diyeceksin hem ne kadar iktidar yanlısı cemaatçı gazeteler varsa dolduracaksın forumuna TR. deki anlayış bu tarzda.Menfaat uğruna akar sular durur,Yeterki para gelsin .Diyecek söylecek çok lafım varda değmez.En başta dediğim gibi Türkiye de rütben ne kadar büyükse o kadar çok kaideye alınırsın.Küçük insanların büyük fikirleri kaideye alınmaz burda .Demokrasi hak hukuk TR de örümcek agıyla örülü.Büyük yem ağı yırtıp geçiyor.Küçükler ise o ağa takılıp ceremesini çekiyor.Bir APO olana 35 Milyon dolar harcanıyor.Hapiste yatan kokuşmuşluktan canlı canlı çürüyor.Sonrada insan hakları demokrasi gelir gelir bekleyin.Bu iki söylem bir yerde ne kadar çok tekrarlanıyorsa o kadar o yerde yoktur

Revengeful

Emekli Yönetici
ezikler :D

gokhangural

Üye
Kardeşim haklısın ama yapacak birşeyimiz yok sadece yapabileceğimiz türkiyede yeni oluşmaya başlayan teknoloji pazarında başarılar sağlamamız ve teknobilgileri paylaşıp gelişmemiz ama yeni türk neslinin pekçok bilgiden yoksun olarak internet başında online multiplayer oyunların başında onlarca saatler kaybetmesi gerçekten doğru deil..:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Aslına bakmak gerekirse kendilerine göre herkez haklı çünkü herkesin bireysel menfaati ve düşüncesi kendisine göre doğru.. Lütfen bizde bireysel menfaatlerimizi düşünerek sadece kendimiz için önemli olan yaşıtlarımızı gençlerimizi bu pazarda güçlendirmek.. Biz birşeyler biliyoruz ama neyi bildiğimizi bilmiyoruz.. sorun işte burda..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim haklısın ama yapacak birşeyimiz yok sadece yapabileceğimiz türkiyede yeni oluşmaya başlayan teknoloji pazarında başarılar sağlamamız ve teknobilgileri paylaşıp gelişmemiz ama yeni türk neslinin pekçok bilgiden yoksun olarak internet başında online multiplayer oyunların başında onlarca saatler kaybetmesi gerçekten doğru deil..:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Aslına bakmak gerekirse kendilerine göre herkez haklı çünkü herkesin bireysel menfaati ve düşüncesi kendisine göre doğru.. Lütfen bizde bireysel menfaatlerimizi düşünerek sadece kendimiz için önemli olan yaşıtlarımızı gençlerimizi bu pazarda güçlendirmek.. Biz birşeyler biliyoruz ama neyi bildiğimizi bilmiyoruz.. sorun işte burda..
Haklısın.Konu çok ama çok dağıldı dile getirmek istiyorum yinede.Bizim forumlarda.Bilgi seviyesi yerlerde kopyala/yapıştır üzerine kurulu herşey üyekapmaca köşe kapmaca düzeni.Çünkü forum sitesi açanın gelirlere ihtiyacı var ne akdar günde tık o kadar ihtiyacı karşılayacak maddi güç.çok sevdiğim başka bir forum her forumda oldugu gibi orda da siyaset yasak.Ama oranına dmini ne kadar cemaati iktidar yanlısı yayın kuruluşu varsa hepsini almış.Reklam al tamamda koydugun kuralalr dogrultusunda al hem siyaseti yasaklıyorsun hemde siyaset reklamı yapıyorsun.Zaten her ay bağıs topluyorsun sen aylık ihtiyacın 150$ oldugunu yazmıssın ne alemi var şimdi? bende diyorum ve soruyorum neden bu kadar çok forum sitesi var?Her forumda en az bir tane iyi anlayan işi bilen var.Ama bunlar birleşmek birlik olmak yerine birbirlerini yiyorlar.Ortada bir ekmek var Onbinlerce site sahibi bölüşüyor.O kadar saçma geliyorki bazen yok sen şu forumda paylaşımda bulunmususn yok sen şurda şunu demissin bu yüzden direk ban.Her forum kendisini mukemmel olarak tanımlıyor 2 milyon üyesi olanda 2 bin üyesi olanda ha var mı hep mi böyle hayır elbette değil.Mesela maxicep birkaç yıl öncesine kadar hem symbian edit grubu hemde işi bilen usataların çoklugu bizi rahatlatıyor dertlere dermen oluyordu symbianı burda ve bir forumda daha var orda öğrendim.Bu yüzden yüzlercesine üye olmamam rağmen sadece en aktif bu forumdaydım çünkü faklıydı ve gelişmişti.Sonra birgün ne olduysa oldu ne kadar usta var hepsine çizik çekilmiş o günden beri bariz bir düşüş var gidişat hiç iyi değil üye sayısı artmasına rağmen.Gittikçe NOKIA ve Samsung fanına dönüşüyor.Ve iyi birşeylere örnek mi ister reklam deyip sövüp banlayın isterseniz beni Övün SETURKEY sitesi üyesi yok 1600 falan herhalde.symbian UIQ3 üzerine kurulu.Adamın birşeyi yok site sinek avlar UIQ3 kullanan cihazlar hem az hem ortadan kalktı ama admini ne reklam alıyor nede para ugruna birşeylerden feda ediyor üselik blog siteside çalışıyor ne diyeyim HELAL OLSUN .kim yapar?Ölmüş bir sistem için kim blog ve forum açar idda ediyorum bunu maxicep bile yapmaz.Zamanın en güzel formu ne halde ben bunu sindiremiyorum co adminler modaratörlere o yuzden çok kızgın ve öfkeliyim.O yuzden onlara yazım her alanda çok sert bu olmamalıydı.Bazi modaratörler (şimdi gene azaldı şükür) hele eski modaratörlük yapan özel üyeler çok tepki topluyor isim vermem ama başka sitelerden arkadaşlar yoneticiler hiç mi hiç iyi şeyler soylemiyorlar.Bu neye yansıyor?Üye kalitesine yansıyor aktifliğe yansıyor.1.5 milyonluk üyen var ama son 3 ayda teşrif etmişlerin sayısı 250 BİN-260 BİN onuda geçtim tek bir dosya paylaşanların sayısı bini biraz zor buluyor.Böyle olunca adın büyük oluyor ama kendin küçük oluyorsun.Bölümün var aktiflik yok.Sadece adı var kendisi yok.O yuzden sitede bölüm isteyenler o konuyu dolduracaksa bölüm istesinler.Tr de sanal ortamda birşeylerin değişmesini sitiyorsak 3-4 forum farklı farklı alanlardan oluşan forumlar bir araya gelmeli ustaalr tekrar bir çatı altında birleştirmeli bak bakalım millet multiplayer oyunalrına mı yoksa bu şekilde oluşmuş işlenmiş çok yonlü forumlara mı doluşuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...