Türk hackerlar İsrail sitelerini çökertiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
    Konu Sahibi
Türk hackerlar İsrail sitelerini çökertiyor
İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliama kızan Türk hackerlar, İsrail sitelerine karşı savaş başlattı.
İsrail'in resmi kuruluşları ile özel şirketlerine ait internet sitelerini gözüne kestiren hackerlar, siteleri tek tek çökertmeye başladı. Çökerttikleri sitelere Türkçe, Almanca ve İngilizce, "Sırf yaptığınız ayıbı yüzünüze vurmak için ufak çapta eylem yapıyoruz. Hitler'in size yaptığını siz Filistin halkına yapıyorsunuz." mesajını bırakan Türk hackerlar, ayrıca bu sitelerde İsrail askerleri tarafından öldürülen çocukların fotoğraflarına da yer veriyor.

Yurtdışında bilgisayar üzerine üniversite eğitimi alan N.D. ile Bursa'da yaşayan üniversite öğrencisi B.S., İsrail'e karşı internet üzerinden başlatılan savaşta şimdiye kadar yaklaşık 500 internet sitesini çökertmiş.

Yaptıklarının yasal olmadığını ancak İsrail'in Gazze'de acımasızca gerçekleştirdiği katliama sessiz kalmamak için bu yola başvurduklarını anlatan N.D., "Amacımız Gazze'de masum insanlara yapılanları protesto edip, tepkimizi göstermek. Bu yolu seçmemizin sebebi ise sesimizi daha çok kişiye duyurabilmemiz. Çökerttiğimiz sitelerde bıraktığımız mesaj, o sitenin güvenliğine göre bazen 5 dakika bazen saatlerce kalabiliyor." dedi.

İsrail sitelerine yönelik başlatılan savaşta N.D. ile birlikte hareket eden B.S. de yaptıklarının İsrail'in Gazze'de yaptıklarının yanında çok masum kaldığını belirtti.

N.D., "Onlar orada bebekleri, çocukları acımasızca öldürüyor. Bizim yaptığımız sadece sanal savaş, kimseyi öldürmüyoruz. Çalışmalara, İsrail'in saldırıları bitene kadar devam edeceğiz." diye konuştu.

Türk hackerler ayrıca bazı İsrailli işadamlarının kredi kartı bilgilerini ele geçirdiklerini ve bu kartlardan Filistin için yardım toplayan derneklere yüklü miktarlarda online bağış yaptıklarını da iddia etti.

Daha önce de Danimarka'da yaşanan karikatür krizi sırasında aynı yöntemle birçok Danimarka sitesini çökerttiklerini belirten N.D. ve B.S., haksızlıklara karşı sanal ortamda savaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Türk hackerlar, saldırıların artmasıyla birlikte son günlerde birçok kişinin İsrail sitelerini kendisine hedef seçtiğini sözlerine ekledi.
 


palaz12

Üye
helal olsun halkı tam destek sizinle ama şöyle israilin etkili sitelerin hackleyin bee:@
 
kervan01

kervan01

Üye
gerçekten helel olsun son hız devam etsinler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt