Türk hackerlar Çin sitelerini istila etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türk hackerlar Çin sitelerini istila etti

1 milyonu aşkın üyesi bulunan ve dünyanın ilk sanal ordusu olarak bilinen Ayyıldız Tim, Çin'de Uygur Türklerine yapılan vahşete tepki göstermek için Çin'den yayın yapan binlerce siteyi çökertti.
Dünyanın ilk siber savunma ordusu olarak bilenen ve bu zamana kadar çökerttiği sitelerle adından sıkça söz ettiren Ayyıldız Tim Türk internet korsanları, Çin'de Uygur Türkleri'ne uygulanan vahşete tepki göstermek amacıyla Çin'den yayın yapan binlerce siteyi çökertti.

Çin'in bazı kamu kurum ve kuruluşlarının internet sitelerini de çökerten Ayyıldız Tim üyeleri, çökerttikleri internet sitesine "Uygur Türkleri yalnız değil" ve "Bu vahşete bir son verin" şeklinde sloganlar yazdılar.

Ayyıldız Tim üyeleri tarafından İHA'ya yapılan açıklamada, Uygur Türkleri'nin vahşice katledilmesine göz yummayacaklarına ve Çin'in askeri ve bankaların internet sitelerini çökerterek milyon dolarlarca zarar açacaklarını söylediler. Şu ana kadar 2 bini aşkın sitenin çökertildiğini belirten Ayyıldız Tim üyeleri, Çin'den yayın yaptığı tespit edilen bütün sitelerin çökertileceğini duyurdular.
Kaynak: İHA /

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
OPDA dan sertifika bekleyenler , elinizi çabuk tutun :)

arslansem

arslansem

Üye
He he :ehe işte bizim hacker ahalisinin bu huyunu çok seviyorum :ehe

SlashGun

SlashGun

Üye
helal olsun yapsınlar tabii

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Oh,iyi olmuş.

Odysseus

Odysseus

Üye
Kesinlikle cezanın böyle kesilmesi taraftarı değilim. O ülkeye bir tepki gösterilecekse bunu hükümet göstermeli. Ben hackerlara çapulcu gözüyle bakıyorum. Onlar bir siteyi hackledikleri zaman kendilerini kahraman sınıfına sokuyorlar. Oysa ki onlar beş para etmez insanlar. Soytarılar. Aramızda olan hackerlar alınmasın ama düşüncem budur. Bu sınıfa girmek istemiyorsanız her ne amaçla olursa olsun site hacklemeyin. Biraz profesyonel düşünün. Orada öldürülen kardeşlerimiz için hükümetteki partinin sitesini mail yağmuruna tutun. Çıkıp tepki koysunlar, gerekirse racon kessinler. Site hacklemenizin o kardeşlerimize bir faydası yok...

arven_005

arven_005

Üye
arkadaşlar görüyorum ki bazıları hükümete umut bağlamış hükümetin başında olanlar kendi toprağını satarken orta asya'da ki kardeşlerimize yardım etmelerini bekliyor bu millet aç kalır susuz kalır ama başka bir milletin boyunduruğu altında kalmaz devlet büyükleri yapamıyorsa biz yaparız...TÜRK HACKERLARINA SAYGILAR...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
serbest piyasa ekonomisi ve liberal politikalarda işler böyle yürür ekonomiz ne kadar büyükse o kadar büyüksünüz ve sözünüz o kadar geçer mesala abd 15 bin km den gelir ırakta savaş yapabilir ama siz pkk lı teröristleri vurmak için abd den ırak hava sahasını kullanmak için izin istemek zorunda kalır Hacker lerin elinden bu geliyor ayrıca ayyıldız team çapulçu değildir kurucu üyeleri nitelikli insanlardır avukat mühendis vb internet üzerindede siber savaş devam ediyor
ufak tefek işlerle uğraşmıyorlar pek genelde böyle kamuya mal olmuş toplumsal olaylarda mesala pkk nın sitelerini çökertirler ayrıca filistindeki katliamda 2000 adet israil orjinli site hacklenmiştir bundan dolayı milyonlarca dolar israil zarara uğramıştır internet doğru kullanıldığı zaman iyi bir silah olabilir

arven_005

arven_005

Üye
serbest piyasa ekonomisi ve liberal politikalarda işler böyle yürür ekonomiz ne kadar büyükse o kadar büyüksünüz ve sözünüz o kadar geçer mesala abd 15 bin km den gelir ırakta savaş yapabilir ama siz pkk lı teröristleri vurmak için abd den ırak hava sahasını kullanmak için izin istemek zorunda kalır Hacker lerin elinden bu geliyor ayrıca ayyıldız team çapulçu değildir kurucu üyeleri nitelikli insanlardır avukat mühendis vb internet üzerindede siber savaş devam ediyor
ufak tefek işlerle uğraşmıyorlar pek genelde böyle kamuya mal olmuş toplumsal olaylarda mesala pkk nın sitelerini çökertirler ayrıca filistindeki katliamda 2000 adet israil orjinli site hacklenmiştir bundan dolayı milyonlarca dolar israil zarara uğramıştır internet doğru kullanıldığı zaman iyi bir silah olabilir

çapulcu derken hackerları kastetmedim yanlış anlaşılmasın :nono:...

aLone

aLone

Üye
bu konunun tartışılması bile çok saçma ölen ya da eziyet altında olan uygur kardeşlerimiz için ne yapabilriz diye konusmamız lazım değil mi?

arven_005

arven_005

Üye
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben kendi adıma uygurlu kardeşlerimiz için ne yapabileceklerimizi konuşmayı çoktan geçtim bunu eyleme nasıl geçirebiliriz derseniz toplum olarak ne yaparsak yapalım bir faydası olmaz hükümet diplomatik bağlarını askıya alırsa ve ekonomik bütün ilişkilerini katliam durana kadar askıya alırsa sonuç alınabilir Ben çin malları satın almıyorum artık

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Kesinlikle cezanın böyle kesilmesi taraftarı değilim. O ülkeye bir tepki gösterilecekse bunu hükümet göstermeli. Ben hackerlara çapulcu gözüyle bakıyorum. Onlar bir siteyi hackledikleri zaman kendilerini kahraman sınıfına sokuyorlar. Oysa ki onlar beş para etmez insanlar. Soytarılar. Aramızda olan hackerlar alınmasın ama düşüncem budur. Bu sınıfa girmek istemiyorsanız her ne amaçla olursa olsun site hacklemeyin. Biraz profesyonel düşünün. Orada öldürülen kardeşlerimiz için hükümetteki partinin sitesini mail yağmuruna tutun. Çıkıp tepki koysunlar, gerekirse racon kessinler. Site hacklemenizin o kardeşlerimize bir faydası yok...
ademe hak veriyorum sözlerine katılıyorum

aLone

aLone

Üye
Ben kendi adıma uygurlu kardeşlerimiz için ne yapabileceklerimizi konuşmayı çoktan geçtim bunu eyleme nasıl geçirebiliriz derseniz toplum olarak ne yaparsak yapalım bir faydası olmaz hükümet diplomatik bağlarını askıya alırsa ve ekonomik bütün ilişkilerini katliam durana kadar askıya alırsa sonuç alınabilir Ben çin malları satın almıyorum artık

bende böyle şeylerden bahsediyorum zaten çin mallarını almasak kendii şehirlerimizde yürüyüş yapsak filan bunlardan bahsediyorum

Odysseus

Odysseus

Üye
Sizce Çin Mallarını almamamız Çin ekonomisine zarar verir mi ? Şu anda dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi. Benim söylemek istediğim hükümetin Çin'e tamamen rest çekmesi. Yoksa birimiz ikimiz üçümüz beşimiz almayalım Çin Malı ne olacak ki ?

maxibrk

maxibrk

Üye
Bu ne şiddet bu celal!
Biri devleti karaliyo biri hackerleri :S

Salihyet

Salihyet

Üye
Tartışma uslubumuza dikkat edelim :)

maxibrk

maxibrk

Üye
:)...

aLone

aLone

Üye
ya tabikide çin ekonomisine zarar vermez ama en azından kendi kişiliğim olarak tepki vermiş olurum.hükümet rest çekse çok iyi olur ama diğer devletlerin ne kadar önemsediği ortada Türkün Türkten başka dostu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt