Türk futbolunun yeni patronu Mehmet Ali Aydınlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Türk futbolunun yeni patronu Mehmet Ali Aydınlar


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olan Mehmet Ali Aydınlar, 201 delegenin oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkan ve yönetim kurulu Ankara'daki genel kurulla belirlendi. Saat 11:15 civarında TFF Seçimli Olağan Genel Kurulu çoğunluğun sağlanması ile başladı. Genel Kurul'da divan başkanlığı için yapılan oylamada Levent Bıçakçı bu göreve getirilirken, divan üyeliklerini Nihat Özdemir, Metin Keçeli ve Sevda Karaali üstlendi.


Ankara Sheraton Oteli'nde yapılan ve 300 delegin oy kullandığı genel kurulda oylama öncesinde, TFF Başkanı Mahmut Özgener konuştu, daha sonraki bölümde üyeliği askıya alınan Ankaraspor'un durumu görüşüldü, son olarak da tek aday olarak seçime giren Mehmet Ali Aydınlar'ın konuşmasına geçildi.


201 OYLA BAŞKAN SEÇİLDİ
Konuşmaların ardından gizli oylama ile yapılan seçime geçildi. Mehmet Ali Aydınlar, 201 delegenin oyunu alarak başkanlığa seçildi.Aydınlar, TFF'nin 88 yıllık tarihindeki 39. başkanı oldu. Aydınlar'ın seçilmesi ile birlikte Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Yusuf Namoğlu, Tahkim Kurulu başkanlığına da Hasan Gerçeker gelmiş oldu.


AYDINLAR'IN LİSTESİ
TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim listesi şöyle:
Göksel Gümüşdağ
Lütfü Arıboğan
Önder Karaduman
Hüsnü Güreli
Erhan Kamışlı
Kemal Olgaç
Cüneyt Tanman
Servet Yardımcı
Yunus Egemenoğlu
Mehmet Akif Üstündağ
Mehmet Baykan
Ergün Tekin
Arif Koşar
Hakan Kanık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt