Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
fenerbahçeyi 3-2 kazandığımız Süper Kupa maçında Engin Baytar'a 11 maç ceza veren tahkim kurulu meirelesi neden es geçti çünkü adam dünyanın gözü önüne geldi c.ronaldo bile tweet atmış tff karşısına almak istemedi uefayı.
olayın özeti;
meireless tükürdü tahkim yaladı; bravo tff !!!
fenerbahçeyi 3-2 kazandığımız Süper Kupa maçında Engin Baytar'a 11 maç ceza veren tahkim kurulu meirelesi neden es geçti çünkü adam dünyanın gözü önüne geldi c.ronaldo bile tweet atmış tff karşısına almak istemedi uefayı.
olayın özeti;
meireless tükürdü tahkim yaladı; bravo tff !!!
Elmander in cezası Fenerbahce maçı öncesi kaldırılırken, Fatih Terim in geçen sene ki cezası halen uygulanmazken, caner in haksız kırmızı kartı olduktan sonra kara leke olmaz, susarsiniz ...
Şimdi ise açıklama yaparsınız ...
Ciddiyetten uzak ve komik bir açıklama olmuş bir kez daha Galatasaray yönetiminden ...
Direkt tükürmese de konusma sırasında tükürmeye yelteniyo ben öyle gördüm yüzünü silicek kadar da bisey yok ayrıca.
Ben bu duruma degil bu duruma sebep olan 1 dk öncesindeki pozisyondayım hala.Bu adam derbi yükünü kaldırcak bi hakem degil.
[video=youtube;kuAnZVbSRvk]http://www.youtube.com/watch?v=kuAnZVbSRvk[/video]
derbi yükünü kaldırabilecek bi hakem değilmiboşunamı fifa kokartı var avrupada maç yönetiyor
Senin derbin Avrupa'dan daha mı kötü daha mı atessiz daha mı stressiz pardon?
Direkt tükürmese de konusma sırasında tükürmeye yelteniyo ben öyle gördüm yüzünü silicek kadar da bisey yok ayrıca.
Ben bu duruma degil bu duruma sebep olan 1 dk öncesindeki pozisyondayım hala.Bu adam derbi yükünü kaldırcak bi hakem degil.
[video=youtube;kuAnZVbSRvk]http://www.youtube.com/watch?v=kuAnZVbSRvk[/video]
Nasıl bir mantık senin ki yahu .
Tff uefa yı karşısına almadı diyorsun . Tükürük görüntülerini adamlara sunarsın al kardeşim bunlar kanıtı dersin adamlar ağzını açamaz .
Senin ülkenin tahkim kurulu izledi 5 saat toplantı yaptı ve tükürük olmadığına kanaat getirdi.
Gelmişsin yok uefa yok ronaldo bilmem ne...
Harbiden komik oluyor.
Beyler Burası Forum Ve kurallar Var Sakin
Pardon kardeşim kusura bakma, mesajımı silmişsin, herhangi bir hakarette bulunmamıştım amasadece insanlar karşılarında ergen birisi varmış gibi konuşuyor ondan canım sıkıldı biraz
Şikayet butonu Var Kardeşim Şikayet edin Mesajı Gerekeni Yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?