Türk erkekleri Rusların Facebook'una saldırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Türk erkekleri Rusların Facebook'una saldırdı


[h=2]Sitenin üyelerinin yüzde 10'u Türklerden oluşuyor.[/h]
Facebook'un versiyonunda birbirinden seksi kızların fotoğraflarını gören Türkler siteye akın etti.


[h=4]SİTENİN YÜZDE 10'U TÜRK[/h]800 milyon üyesi bulunan ABD merkezli sosyal paylaşım sitesi Facebook'a, Rusya'dan rakip çıktı. kızların birbirinden seksi fotoğraflarının yer aldığı 'vkontakte.ru' sitesi! Bu sitenin birkaç yıl içinde bütün dünyada çok konuşulacağını söyleyen NİL Genel Müdürü ve Teknoloji Danışmanı Yücel Bağrıaçık "Rusça hizmet veren sitenin üyelerinden yüzde 10'unun olduğu yönünde bilgiler alıyoruz" dedi.


Ankara'da bir grup gazeteciyle sohbet toplantısında bir araya gelen Bağrıaçık, Türklerin günde ortalama 54 dakikayı Facebook'ta geçirdiğini söyledi.


[h=4]BİRİNCİLİK İSRAİL'DE[/h]İnternet başında en çok sırasıyla İsrail, Arjantin ve Türkiye'nin vakit geçirdiğine dikkat çeken Bağrıaçık "Avrupa'da Facebook'a girme süresi günde ortalama 37 dakika. Eğitim ve gelir düzeyi arttıkça Facebook'ta harcanan zaman azalıyor" diye konuştu.

KAYNAK:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt