Oglcn554
Üye
-
Konu Sahibi
-
bak sen kendi bildigini yap sonucta kendi gelecegn sewerek yaptıgın meslek en iyi meslektir benceBende öyle düşünüyorum ama kafamı karıştırıyorlar sürekli
bnm son senem ama simdiden karar ver2 senem var düşünmek için
abi cocuk okuyup gidecek univ turizim mevzunu adam garsonluk yapmaz ztnTurizmde bi kere gecen gündüzün belli değil.. Günde 16-18 saat çalıştırıyolar.. Haftada 1 gün izin günün var ama hiç yetmiyor.. Yüksek bir noktaya gelebilmen için çok çalışman lazım.. Benim bir tanıdığım var garson olarak başlamış 22-23 yılda anca head waiter olmuş.. Turizm artık eskisi gibi değil diyorlar.. Staja gitmişmiydin sen ?? Gitmediysen zaten gidince görürsün o zaman zaten fikrin değişir..
işletme oku ama onda kendini cok gelistrmen lzm sertifika egitimler sınawlar bana zorluİşletme okumayı düşünüyordum.
ya bu katsayıyı kmse cozemedi surekli degisiyorBen Bilgisayar ile ilgili bir üniversiteye gitmek istesem Katsayı meselesi falan nası olacak!
abi kimseyi direk yuksek almıyolarki zaten kendini gelistirecek bnmde tm matematik kotu ama yapacaz mecburünv okuyup gitse bile orda onu hemen head waiter olarak almazlar zaten.. ben sadece ona örnek verdim..yükselmesi için yine bi zaman süreci geçmesi lazım.. katsayı konusuna gelecek olursak meslek lisesiler 0,13 anadolu liseleri 0,15 ile çarpılacak.. 6-7 soru fazla yaparak onlarla eşit konuma geleceğiz..
Tamam şuan bilgisayar daha iyi gibi gelmeye başladı.birde eşit ağırlık galiba benim Sayısal hiç iyi değil! Ama sözel çok iyi Oks de çekmiştim
--------------- Ekleme ---------------
çekmiştim yazcaktım ama bi türlü dizeltemiyorum
--------------- Ekleme ---------------
Allah allah F.u.l.l niye görünmüyo bende !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?